Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Καλεσμένος της ΕΠΣ Ευρυτανίας ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος

 



 

 

 

Ως προσκεκλημένος της ΕΠΣ Ευρυτανίας και στο πλαίσιο της παρουσίας του στις κατά τόπου Ενώσεις ο Πρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Μπαλτάκος βρέθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Καρπενήσι.

Ο κ. Μπαλτάκος συζήτησε σε άψογο και εποικοδομητικό κλίμα με τους εκπροσώπους των ομάδων της ΕΠΣΕ και άκουσε τους προβληματισμούς τους, με τον Δήμαρχο Καρπενησίου Νίκο Σουλιώτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό, επισκέφτηκε το μοναστήρι της Παναγίας του Προυσού, το αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και το Δημαρχείο Καρπενησίου, ενώ η ΕΠΣ Ευρυτανίας παρέθεσε γεύμα στην ταβέρνα «Χωριάτικο» στο Μικρό Χωριό, παρουσία του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου. Την ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσώπησαν πλην του Προέδρου Γιώργου Παπαντζίμα οι: Νίκος Δροσίνης, Ηλίας Γκαλιμάνης, Μάκης Κακιώρης, Παναγιώτης Κολλημένος και Δημήτρης Αθανασόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε/Δ της ΕΠΣΕ Γιάννης Καλύβας και ο εκ των ενωσιακών προπονητών Δημήτρης Αντωνίου. Σε πολύ καλό κλίμα έγιναν και οι συζητήσεις με τους τοπικούς φορείς για ενδεχόμενη συνεργασία ΕΠΟ-ΕΠΣ Ευρυτανίας-Περιφέρειας και Δήμου, ώστε το προπονητικό κέντρο Καρπενησίου να γίνει τόπος προετοιμασίας Εθνικών Ομάδων.

Ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας έδειξε να αντιλαμβάνεται στο έπακρο της ιδιαιτερότητες της περιοχής και του τοπικού ποδοσφαίρου, τα προβλήματα, όπως το γηπεδικό, ενώ προανήγγειλε γενναία χρηματοδότηση, τουλάχιστον τετραπλάσια από τα 10.000 ευρώ που έλαβε πριν λίγο διάστημα η Ένωση. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για τη δημιουργία της νέας ομάδας γυναικών futsal στην περιοχή και την χρηματοδότηση της Uefa για το γυναικείο ποδόσφαιρο. Μίλησε επίσης στα τοπικά ΜΜΕ για το επίκαιρο θέμα του μητρώου, τη «διαμάχη» με την Πολιτεία και την στάση της ΕΠΟ σε αυτό, με την αναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων να είναι αρκετά πιθανή, εφόσον οι Ενώσεις το ψηφίσουν στη Γενική Συνέλευση της 30ης Σεπτεμβρίου.

Η άψογη «οικοδέσποινα» ΕΠΣ μάλιστα μέσω του Προέδρου Γιώργου Παπαντζίμα βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο, ενώ του παρέδωσε ένα καλάθι παραδοσιακά προϊόντα.


Δείτε video απο τη συνέντευξη του Παναγιώτη Μπαλτάκου στο "Συμβαίνει Τώρα" και στον Πάνο Καραγιάννη


και στο Star Κεντρικής Ελλάδας



 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος