Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Οι «μπέμπηδες» της Ακαδημίας έτοιμοι για νέες προκλήσεις

Η δεύτερη ομάδα που ξεκινά προετοιμασία στην Ευρυτανία είναι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Το νεανικότερο συγκρότημα της Α΄ ΕΠΣ που «έκλεψε» πέρυσι τις εντυπώσεις προπονήθηκε για πρώτη φορά την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου υπό τις οδηγίες των προπονητών του Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα.

Οι ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος ήταν οι ακόλουθοι: Άγγελος Ρεσίτης, Θοδωρής Παπαροιδάμης, Γιάννης Καραγιάννης, Κυριάκος Καρδαμπίκης, Γιώργος Γραβιάς, Κώστας Παλαιολόγος, Ανέστης Κεχριμπάρης, Αχιλλέας Καλύβας, Γιάννης Τσιλίκας, Γιώργος Κελεσίδης, Κώστας Κελεσδίης, Αλέξανδρος Κοτρώνης και Κωνσταντίνος Τριανταφυλλόπουλος. Στο περυσινό πρωτάθλημα οι «μπέμπηδες» τα πήγαν εξαιρετικά, τερματίζοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ακαδημία κληρώθηκε στο κύπελλο στη 1 και 2 Οκτωβρίου με τον κάτοχο του τίτλου Αίολο, ενώ μια εβδομάδα μετά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Ποταμιά.

 

Οι δυο προπονητές

Οι καθηγητές φυσικής αγωγής Δημήτρης Αντωνίου και Χρήστος Καλαμπάκας είναι οι δυο προπονητές και ιδρυτές του συλλόγου. Η Ακαδημία ιδρύθηκε το 2002 και τα τμήματα της αρχίζουν προπονήσεις το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου. Από τον σύλλογο έχουν αναδειχτεί μεταξύ άλλων οι: Παναγιώτης Λιάγκας (Λεβαδειακός) και Βασίλης Μπακαλίδης (ΠΑΟΚ Κ15). Σε επίπεδο ανδρών θα λάβει μέρος για 3η σερί σαιζόν στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.

 



Τραυματίας ο Δροσίνης

Δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνηση ο Παναγιώτης Δροσίνης, ο οποίος είναι τραυματίας από την περυσινή σαιζόν. Παρών ήταν και ο πατέρας του Νίκος, Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

 




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος