Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Επιστρέφει δυναμικά ο ΑΠΟΚ με νέες μεταγραφές και ανανεώσεις εκτός νομού

 

Μετά από δυο σαιζόν το ιστορικό Βελούχι επιστρέφει δυναμικά, προσθέτοντας για αρχή τρεις ποδοσφαιριστές και ανανεώνοντας τρεις ακόμη παίχτες.

Συγκεκριμένα με τον ΑΠΟΚ θα αγωνίζονται και τη νέα σαιζόν οι Αθηναίοι Πέτρος Δάβαρης (Επιθετικός), Γιώργος Θεοχάρης (Αμυντικός) και Δημήτρης Ντούμας (Αμυντικός), που κατέκτησαν με τον σύλλογο τον τίτλο το 2020. Οι Δάβαρης και Θεοχάρης επέστρεψαν τον περασμένο Φεβρουάριο στους «κυανόλευκους», βοηθώντας στον δεύτερο γύρο.

Επιπρόσθετα ανακοινώνονται τρεις νέοι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι: Άρης Νταβαρίνος, Αντώνης Νικολόπουλος και Βασίλης Μιχάλης.

Ο μεσοεπιθετικός Άρης Νταβαρίνος, γεννηθείς το 1991 κατάγεται από τα Τοπόλιανα και είναι γνωστός από το πέρασμα του στον Απεραντιακό (2010-2011), ενώ την περίοδο 2017-2018 είχε παρουσία ενός μήνα στον ΑΠΟΚ. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ με τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και στην Α΄ ΕΠΣ Κορινθίας με την Ελλάδα Βέλλου. Έχει επίσης θητεία σε: Αχαρναϊκό, Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΟ Ρουφ, Ατρόμητο Πειραιά, Α.Ο. Σύρου, ΠΑΣ Γαλάτσι, Α.Ε. Ηράκλειο και Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο 41χρονος Αντώνης Νικολόπουλος, ένας έμπειρος παίχτης έχει αγωνιστεί τα προηγούμενα χρόνια σύμφωνα με το ρεπορτάζ σε: Κρόνο Αθηνών, Ολυμπιακό Κυψελής και Αστέρα Εξαρχείων, από τον οποίο και αποκτήθηκε.

Ο 49χρονος Βασίλης Μιχάλης είναι ένας πολύπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προπονήθηκε με τον ΑΠΟΚ το καλοκαίρι του 2020. Μάλιστα ασχολήθηκε τα τελευταία χρόνια με τα διοικητικά του Α.Ο. Κορωπί, στον οποίο υπήρξε επί 14 συναπτά έτη παίχτης του. Τελευταία του ομάδα ήταν η Αναγέννηση Βουνιχώρας (ΕΠΣ Φωκίδας)

 

Το άρθρο του sportime.gr αποκαλύπτει για τις κινήσεις του ΑΠΟΚ: ‘Τα όνειρα δεν έχουν… ταβάνι στον ΑΠΟΚ Βελούχι, με την ομάδα του Καρπενησίου να προχωρά σε μεταγραφική ενίσχυση, η οποία έχει και συνέχεια!

ΑΠΟΚ «Το Βελούχι»: Τα χαμόγελα έχουν γίνει αισθητά ήδη στα χείλη όλων των φίλων του συλλόγου, αλλά και των κατοίκων, ενός από τους πιο όμορφους προορισμούς της πατρίδας μας, του Καρπενησίου.

Οι άνθρωποι που  ηγούνται των τυχών του ΑΠΟΚ, έχουν βαλθεί να τρελάνουν το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι και να κάνουν και πάλι τη διαφορά.

Με κινήσεις… «χειρουργικές» αλλά και συνάμα δυναμικές, αποκτήθηκαν οι Άρης Νταβαρίνος, Αντώνης Νικολόπουλος και Βασίλης Μιχάλης.

Ενώ στον αντίποδα παραμένουν και αυτονόητα θα συμβάλουν ΚΑΙ αυτοί στην ανύψωση του αγωνιστικού πήχη οι Δάβαρης, Θεοχάρης και Ντούμας, που ανανέωσαν και θα εξακολουθήσουν να φορούν τη φανέλα του συλλόγου που ήδη διανύει το 55ο έτος, μιας πορείας γεμάτης με ωραίες αναμνήσεις.

Και βεβαίως οι κινήσεις του συλλόγου δεν σταματούν εδώ, αλλά αναμένονται κι άλλες ανακοινώσεις, αφού οι φιλοδοξίες των διοικούντων είναι χωρίς ταβάνι…»