Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Παίδες: Γ.Σ. Άτλας-ΑΣΕ Μπούκαλη 52-74

Ο φιλότιμος Άτλας γνώρισε τη 2η εντός έδρας ήττα του από την ισχυρή ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μπούκαλη, η οποία επικράτησε με 52-74.

Η συνάντηση διεξήχθη το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 15:30. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου του πρωταθλήματος παίδων της ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη γνωρίζοντας από την αρχή ότι θα έχει δύσκολο έργο προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει τη 2η εντός έδρας ήττα σε ισάριθμα ματς. Ο Παναγιώτης Γεωργαλής με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ του Γυμναστικού.

Τα Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη έδειξαν τη δυναμική τους και θα είναι μια από τις ομάδες του ομίλου που θα πρωταγωνιστήσουν. Πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ και το διατήρησαν έως το τέλος, κάνοντας το 2 στα 2. Με 31 πόντους τελείωσε την αναμέτρηση ο αρχηγός Γιάννης Αντωνόπουλος.

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου για την 3η αγωνιστική οι Ευρυτάνες θα παίξουν στην Άμφισσα με τον τοπικό ΓΑΣ. Tα Μπούκαλη αντιμετωπίζουν την ίδια ημέρα στο ίδιο γήπεδο (Κλειστό Καμεπράκης) την έτερη ομάδα της Άμφισσας ΓΑΣ Ακαδημία.

 

Πρώτη φορά Καρπενήσι

Ο ρέφερι Αλέξανδρος Ραμιώτης (Φωτογραφία) σφύριξε για πρώτη φορά αγώνα στο Καρπενήσι, αποτελώντας νέο μέλος του συνδέσμου της Περιφέρειας.

 


16 για Γεωργαλή


 

Από πλευράς γηπεδούχων, ο Παναγιώτης Γεωργαλής (Φωτογραφία) έβαλε 16 πόντους με 1 εύστοχο 3ποντο. Με 14 πόντους και δυο τρίποντες «βόμβες» ακολούθησε ο Παντελής Κατσιάρης.

 

Απουσίες Άτλαντα

Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Κώστας Καψάλης, καθώς και ο Βασίλης Μουρτογιάννης του Άτλαντα.

 

Αντίθετη πορεία

Οι Καρπενησιώτες γνώρισαν την 2η τους ήττα σε ισάριθμα ματς, ενώ οι Λαμιώτες έκαναν το 2 στα 2, έχοντας κερδίσει στην πρεμιέρα τον Έσπερο.

 

Καθοριστικός ο Αντωνόπουλος


 

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος (Φωτογραφία) με 31 πόντους οδήγησε εκ του ασφαλούς τους νικητές. Πέτυχε και 1 3ποντο. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ήταν ο 2ος σκόρερ των Λαμιωτών με 13.

 


Μικρό προβάδισμα

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 11-16.

 

Διψήφια διαφορά

Με ένα επιμέρους 17-23 οι παίχτες του Φώτη Πιτσιλιώνη έκλεισαν το πρώτο μέρος στο +11 (28-39).

 

Διαφορά ασφαλείας

Με τη λήξη της 3ης περιόδου οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε διαφορά 13 πόντων για το 41-54 (13-15 το επιμέρους).

 

Διαστάσεις θριάμβου

Τα Μπούκαλη έφτασαν στο τελικό 52-74 απέναντι στον φιλότιμο Άτλαντα. Το επιμέρους σκορ του τελευταίου δεκαλέπτου ήταν 11-20. Φώτης Ανδρέου, Παντελής Κατσιάρης και Κώστας Αναγνωστόπουλος συμπλήρωσαν 5 φάουλ.

 

Τα δεκάλεπτα

11-16, 28-39, 41-54, 52-74

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Μπουμπουρής 5(1), Γεωργαλής 16(1), Χαβέλος, Ανδρέου 3(1), Καρέτσος 6, Πιστιόλης, Μπεχλιούλης 6, Νταής, Κουτσοκώστας 2, Κατσιάρης 14(2)

 

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Αντωνόπουλος 31(1), Ανδρώνης, Ζούγρος, Αναγνωστοπουλος Κ. 13, Πλιάτσικας, Μελισσάρης, Αναγνωστόπουλος Θ., Σακκάς 6, Πασπάλης, Κουφοκώστας 11(1), Παπαθανάσης 2, Καμπάς 9

 

Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας& Αλέξανδρος Ραμιώτης (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Γιάννης Χαντζόπουλος& Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Γιάννης Μπουμπουρής

 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος