Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Ένωση 2010-Αίολος 0-5

Θετική εμφάνιση για τον Αίολο, που επικράτησε με 5-0 της νεανικής Ένωσης 2010 σε εκτός έδρας φιλικό.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο Πλατυστόμου, ξεκινώντας στις 17:30. Οι δυο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχή σε όλους τους παίχτες τους λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Η Ένωση 2010 των Γιώργου Καραγεώργου και Δημήτρη Λιάσκα έπαιξε με ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών, έχοντας αρκετές απουσίες. Αντιμετώπισε έναν πιο έμπειρο και ανώτερο αντίπαλο. Το Φθιωτικό συγκρότημα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος.

Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και συνδυασμούς στο τρίτο του κατά σειρά φιλικό έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και έφτασε εύκολα στην τελική επικράτηση. Ο 17χρονος Γιάννης Πιστιόλης πέτυχε τα δυο από τα πέντε γκολ των νταμπλούχων Ευρυτανίας.

Οι Ευρυτάνες θα παίξουν την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου νέο φιλικό παιχνίδι απέναντι στα Άγραφα, ενώ τρεις ημέρες αργότερα αντιμετωπίζουν για το κύπελλο της ΕΠΣ Ευρυτανίας σε νοκ-άουτ προημιτελικό την Ακαδημία.

 

Όλοι κάτω των 17

Οι Μακρακωμίτες συμμετείχαν με ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών. Οι 5 παίχτες άνω των 18 που ανήκουν στον σύλλογο απουσίαζαν λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων.

 

Πρεμιέρα με Δίβρη

Η Ένωση 2010 λαμβάνει μέρος στον 2ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας. Πρώτος της αντίπαλος εκτός έδρας είναι η Δίβρη.

 

Με Ρούσση στην άμυνα


 

Την πρώτη του εμφάνιση στη φετινή σαιζόν έκανε με τον Αίολο ο έμπειρος αμυντικός Δημήτρης Ρούσσης. Ο πρώην ποδοσφαιριστής Super League ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

 

Κοντά το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Κώστας Σιταράς και ο Γενικός Αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος συνόδεψαν την αποστολή της ομάδας τους στο εκτός έδρας φιλικό.

 

Δυο γκολ Πιστιόλη


 

Για την ομάδα του Αιόλου ο Γιάννης Πιστιόλης σκόραρε δυο φορές.

 

Η διακύμανση του σκορ




 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Θωμά Χαντζή (Φωτογραφία αριστερά) με κεφαλιά, ενώ ο Αποστόλης Φούκας (Φωτογραφία κέντρο) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ μετά από μπαλιά του Ηλία Καλύβα. Το 0-2 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Φώτης Χρυσικός (Φωτογραφία δεξιά) με όμορφο σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 0-3, ενώ με δυο γκολ του Γιάννη Πιστιόλη «γράφτηκε» το 0-5, με πλασέ εντός περιοχής και απευθείας εκτέλεση φάουλ αντίστοιχα .

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ένωση 2010 (Γιώργος Καραγεώργος& Δημήτρης Λιάσκας): Φέκκας Κ., Κουτσολέλος, Δεληγιάννης, Στογιάννι, Κατσίκας, Δρόσος Σ., Μυλωνάς Δ., Καραπατής, Τσίφτης, Δρόσος Μ. Συμμετείχαν και οι: Μπογιαντζής, Καραμέρης, Κομπούρης, Φέκκας Γ., Κατσίφας, Μυλωνάς Ε.

 

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Καρανάσιος, Φούκας, Μισύρης, Σκοπέτος, Χαντζής, Ρούσσης, Καλύβας, Μπόνιας, Παχής, Πιστιόλης, Χρυσικός Π., Τριανταφυλλόπουλος Α.

Έπαιξαν και οι: Τσούκας, Χρυσικός Φ., Καρφής, Μπουμπουρής, Μπακογεώργος, Ίβρος

 

Διαιτητής: Δημήτρης Λιάσκας

 









Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Κώστας Τσίφτης (Ένωση 2010)