Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας-Ποταμιά 1-4

Αρκετά θετικά ήταν τα πρώτα δείγματα γραφής της Ποταμιάς, η οποία επικράτησε με 1-4 της Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας.

Η φιλική συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Σπερχειάδας, αρχίζοντας στις 17:30.

Η Αναγέννηση του Ηλία Παναγιώτου δεν κατάφερε να κινηθεί στα ίδια στάνταρ απόδοσης με το προηγούμενο της φιλικό. Το γειτονικό συγκρότημα ήταν ισόπαλο με την Ποταμιά στο ημίχρονο με 1-1, αλλά στην επανάληψη δέχτηκε τρία ακόμη τέρματα.

Η Ποταμιά των Γιάννη Φλωράκη και Κώστα Γουλέτα έκανε αρκετά καλό ξεκίνημα στα φιλικά της ματς και παρουσίασε εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, έχοντας και σημαντικές ελλείψεις. Οι προσθήκες των Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου και Νίκου Λάππα ενισχύουν σημαντικά τους Ευρυτάνες στην προσπάθεια για επάνοδο στην κορυφή.

Oι δυο ομάδες συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψει της Β΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας και Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας αντίστοιχα, ενώ οι Σπερχειαδίτες έχουν και μεσοβδόμαδο αγώνα κυπέλλου.

 

Είχε παίξει και με Αίολο

Μια εβδομάδα πριν το συγκρότημα του Ηλία Παναγιώτου κέρδισε με 1-2 στο Καρπενήσι τον Αίολο.

 

Ρεβάνς για το κύπελλο

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Σπερχειάδα ο επαναληπτικός του κυπέλλου της ΕΠΣ Φθιώτιδας μεταξύ Αναγέννησης Δυτικής Φθιώτιδας και Εθνικού Κομποτάδων. Ο πρώτος αγώνας είχε λήξει με 3-1 υπέρ του Εθνικού

 

Οι περυσινοί κυπελλούχοι


 

 

 

 

 

 

Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία αριστερά) και Νίκος Λάππας (Φωτογραφία δεξιά) μεταγράφηκαν από τον κυπελλούχο της ΕΠΣ Φθιώτιδας Αστέρα Σταυρού στην Ποταμιά. Ο Λάππας αποχώρησε τραυματίας στην επανάληψη, ενώ ο Γενιτσαρόπουλος βρήκε δίχτυα.

 

Γνώριμος διαιτητής

Το παιχνίδι σφύριξε ο Κώστας Αναγνώστου, χωρίς βοηθούς. Ο κ. Αναγνώστου ήταν βοηθός διαιτητή στον περυσινό αγώνα κυπέλλου του Αιόλου με την Ποταμιά, έχοντας σφυρίξει αρκετά ματς στον νομό μας.

 

Διοικητική παρουσία

Τη διοίκηση της Ποταμιάς εκπροσώπησαν οι: Δημήτρης Νάσιος (Πρόεδρος), Γιώργος Γκορόγιας, Πάνος Ελευθερίου και Λάμπρος Φλωράκης, καθώς και ο Γενικός Αρχηγός Δημήτρης Αθανασόπουλος. Στον πάγκο της ομάδας βρίσκονται φέτος δυο προπονητές και συγκεκριμένα οι: Γιάννης Φλωράκης και Κώστας Γουλέτας.

 

Συμμετοχή Μπίκα


 

Ο Βασίλης Μπίκας προπονείται με την Ποταμιά, ξεκίνησε ως βασικός και αναμένεται να αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002.

 

«Καταιγισμός» στην επανάληψη 




Οι Μεγαλοχωρίτες άνοιξαν το σκορ στο 3΄ με τον Γιάννη Ζαλοκώστα (Φωτογραφία αριστερά), που σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε αυτό το γήπεδο. Ο Άγγελος Νέλλας (Φωτογραφία κέντρο) ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 36΄, με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο. Στην επανάληψη η Ποταμιά έφτασε στο 1-4 με γκολ των: Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου στο 52΄, Χάρη Κουτσουπιά (Φωτογραφία δεξιά) στο 63΄ και αυτογκόλ του Παναγιώτη Αντωνίου στο 84΄ από προσπάθεια του Βαγγέλη Αθανασόπουλου.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αναγέννηση Δυτικής Φθιώτιδας (Ηλίας Παναγιώτου): Μακρής, Κατσαντώνης, Πατακιάς Γ., Ρίζος Η., Βάρσος, Αντωνίου, Λάιος, Ζαχαρόπουλος, Νέλλας, Χαμπίπης, Ρίζος Η. (Γκόγιας, Κύρκος, Παναγιώτου Κ.)

 

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης& Κώστας Γουλέτας): Καλύβας, Μπίκας, Ζαλοκώστας, Αθανασόπουλος, Ξαγάρας, Λάππας, Κουτσουπιάς Θ., Γούλας, Νούλας Μ., Λέρης, Γενιτσαρόπουλος (Μαντζιούτας, Χειλάς)

 

Διαιτητής: Κώστας Αναγνώστου (ΣΔΠ Φθιώτίδας)

 






Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος