Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Τζάμπολ αγάπης και στο Καρπενήσι


Στο τουρνουά μπάσκετ 3on3 Basketball Is Life που διοργάνωσε η Π.Α.Κ. το τριήμερο 19-21 Αυγούστου συμμετείχε ο Γιάννης Τσουμπρής, καθηγητής καλαθοσφαίρισης και ιδρυτής του τζάμπολ αγάπης, μαζί με τον γιο του Μιχάλη, έναν νικητή της ζωής! 
Πρόκειται για Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής» με έδρα τον Πειραιά
Αναγνωρισμένο Πρόγραμμα «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής», από την Ελληνική Δημοκρατία για Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας.
Σκοπός της «Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής» είναι η εκπαίδευση των παιδιών της Ειδικής Αγωγής στα βασικά στοιχεία του μπάσκετ, η Συν-Εκπαίδευση τους με άλλα παιδιά και η αποδοχή τους με την κατάργηση κάθε διαφορετικότητας, εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Ο Γιάννης Τσουμπρής είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ιδρυτής του ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ στην Ελλάδα και προπονητής μπάσκετ με συγγραφικό έργο στην Καλαθοσφαίριση. Ως πατέρας παιδιού ΑμεΑ είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και προσπαθεί με αγάπη και επιμονή να βοηθήσει όσο γίνεται στη συμπερίληψη και την κοινωνική ένταξη. Οι γνώσεις και το πάθος που διαθέτει τον κάνουν πρωτοποριακό και η εξέλιξη του ΤΖΑΜΠΟΛ ΑΓΑΠΗΣ στην Ελλάδα οφείλεται    και μόνο στον προσωπικό του αγώνα. Στόχος του η επιμόρφωση και η συμμετοχή κι άλλων προπονητών σε όλη την Ελλάδα.
 
Επισκεφτείτε τη σελίδα: tzampolagapis.gr