Τρίτη 16 Αυγούστου 2022

Πρώτη στην Ευρώπη η συγκλονιστική Ντρισμπιώτη που προπονήθηκε στο Καρπενήσι


Έχοντας προπονηθεί για έναν περίπου μήνα στο Καρπενήσι (Διαμονή στο Lecadin) η σπουδαία Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έφτασε την Τρίτη 16 Αυγούστου στην κατάκτηση του χρυσού Ευρωπαϊκού μεταλλίου στο Μόναχο. Μεγάλο το μερίδιο επιτυχίας στον ομοσπονδιακό προπονητή Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο στην κορυφαία διάκριση στην καριέρα της Αντιγόνης.

Ο Δήμος Καρπενησίου αναφέρει: "Φαίνεται ότι ο τόπος μας φέρνει γούρι... Πολλά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη που αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο και χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση. Με μια συγκλονιστική εμφάνιση στον τελικό των 35 χιλιομέτρων βάδην, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τερμάτισε σε 2 ώρες 46 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα. Τιμή και χαρά μας η προετοιμασία της στο Αθλητικό μας Κέντρο!"

Εξαιρετική παρουσία είχε και η Έφη Κουρκουτσάκη, η οποία τερμάτισε στην 15η θέση με χρόνο 3:01:52.

Αντίθετα η Κυριακή Φιλτισάκου έχοντας να αντιμετωπίσει ένα γυναικολογικό πρόβλημα που προέκυψε την τελευταία στιγμή δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα της εγκαταλείποντας στο 25ο χιλιόμετρο.

Δεν κατάφερε να τερματίσει στον αγώνα των 35χλμ βάδην ανδρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ. Ο Έλληνας πρωταθλητής ένιωσε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 30ο χιλιόμετρο.

 Κουρκουτσάκη και Φιλτισάκου, όπως και η Παπαδοπούλου που θα αγωνιστεί στα 20 χιλιόμετρα προετοιμάστηκαν στο Καρπενήσι με διαμννή στο Lecadin, όπως και ο Παπαμιχαήλ που διέμεινε στο Montana.