Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Τελείωσε την προετοιμασία του ο Κένταυρος Αστακού στο Καρπενήσι


Ολοκλήρωσε το στάδιο της προετοιμασίας του ο Κένταυρος το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι από 19 έως και 24 Αυγούστου 2022 σε ένα από τα καλύτερα Διεθνή καμπ Ταεκβοντο το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο αθλητικός Σύλλογος Αίαντας Αγίου Δημητρίου.


Η προπονητική καθοδήγηση έγινε από τον Βέλγο προπονητή Gelle Vicca, τον προπονητή της εθνικής του Ιράν Galal Khodami και τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Ζηνέλη Θεόδωρο.
 
Οι αθλητές του Κενταύρου είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν μαζί με κορυφαίους αθλητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από διάφορες χώρες που συμμετείχαν όπως ΙΡΑΝ - ΔΑΝΙΑ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ - ΒΕΛΓΙΟ - ΤΟΥΡΚΙΑ - ΚΥΠΡΟ, κ.α.

Οι αθλητές αποκόμισαν τα μέγιστα σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα τους δόθηκε η ευκαιρία να διευρύνουν τον ορίζοντα τους, τις φιλίες τους, τις εμπειρίες τους δεχόμενοι θετικά και διαφορετικά ερεθίσματα. Ευχαριστούμε τον εθνικό προπονητή κύριο Ζηνέλη Θεόδωρο για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση, καθώς και όλους τους προπονητές για την συνεργασία και την άμιλλα.

Τα μαθήματα και οι εγγραφές για τον Κένταυρο ξεκινούν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου για όλα τα τμήματα, ενώ παράλληλα φέτος ύστερα από συνεργασία και πρόσληψη προπονητή Μαχητικών Αθλημάτων θα λειτουργήσει και τμήμα Μικτών πολεμικών τεχνών και Μαχητικών Αθλημάτων (ΜΜΑ, Μuay Thai, kick, Αθλημάτων πάλης εδάφους).


Για πληροφορίες και εγγραφές τηλ. 6951 648726.

Πηγή:  www.astakos-news.gr