Τρίτη 23 Αυγούστου 2022

Φιλικό ομάδων Basket League στις 3 Σεπτεμβρίου


Άρχισε η προετοιμασία της του Περιστερίου με προπονητή πλέον τον Βασίλη Σπανούλη. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σειρά δυνατών φιλικών.

 

Σε μία νέα εποχή, αυτή με προπονητή τον Βασίλη Σπανούλη, μπαίνει το Περιστέρι που θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στις 22 Αυγούστου. Μερικές ημέρες νωρίτερα, συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των παικτών ενώ το διάστημα 17-22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Το Περιστέρι θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι, ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί αρκετά δυνατά φιλικά προετοιμασίας.

Αναλυτικά τα φιλικά προετοιμασίας του Περιστερίου

 

  • 3/9 Φιλικό με την Καρδίτσα στο Καρπενήσι
  • 7/9 Φιλικό με το Λαύριο εντός έδρας
  • 10/9 Φιλικό με τον Προμηθέα εντός έδρας
  • 14/9 Φιλικό με τον Προμηθέα στην Πάτρα

17-18/9 Τουρνουά "Νίκος Φάσουρας"

  • 17/9 Περιστέρι-ΠΑΟK
  • 18/9 Με ΑΕΚ η Κλούζ Ναπόκα

23-24 Τουρνουά "Νεόφυτος Χανδριώτης" στην Κύπρο

  • 23/9 Αντίπαλος ο Ερυθρός Αστέρας
  • 24/9 Αντίπαλος η Χάποελ Χολόν

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Στις 17 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του Περιστερίου για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας χρονιάς. Από τις 17 μέχρι τις 21 Αυγούστου θα ολοκληρωθούν οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Στις 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη «πρώτη» του Περιστερίου για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 στο παρκέ του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου»!

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι το διάστημα 28 Αυγούστου-3 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια η ομάδα θα επιστρέψει στη βάση της.

Από κει και πέρα, οκτώ φιλικά παιχνίδια περιλαμβάνονται στο πλάνο προετοιμασίας που έχει εκπονήσει ο Βασίλης Σπανούλης, για τη νέα χρονιά. Ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων» μέσα από αυτά τα πολύ δυνατά τεστ που επέλεξε για την προετοιμασία και το «χτίσιμο» της αγωνιστικής του φιλοσοφίας θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να εμπεδώσει την φιλοσοφία του και τον τρόπο παιχνιδιού του στους παίκτες".

Πηγή:  www.sport24.gr/