Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Απόδραση με 3.10 για την ΑΕΚ στη Λαμία, υποχρέωση νίκης με 3.15 για ΠΑΟΚ


Ανάλυση και προγνωστικά για τις πρεμιέρες των δικεφάλων στο πρωτάθλημα!

Εκτός έδρας αποστολή για την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της Super League. Δοκιμάζεται στο 'Αθανάσιος Διάκος' (21:30) απέναντι στη Λαμία, που στοχεύει στην παραμονή. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν με αήττητο σερί πέντε αγώνων την περσινή τους προσπάθεια στα playouts. Έδωσαν τρία φιλικά προετοιμασίας, με απολογισμό δύο νίκες κόντρα σε Λεβαδειακό και Ιωνικό και μια ισοπαλία με αντίπαλο την ΑΕΚ Β'.

Ενισχύθηκαν με μια 11άδα παικτών στις μεταγραφές. Ήρθαν οι στόπερ Κορνέζος (ΑΕΚ), Μπενίτες (Πατρονάρο), ο αριστερός μπακ Γκοράνοφ (Σαρλερουά), οι μέσοι Μπάμπης (ΑΕΚ), Σλίβκα (Απόλλων Σμύρνης), Ντε Βινσέντι (ΑΠΟΕΛ), Βασιλακάκης (Χανιά), οι εξτρέμ Μαρμεντίνι (Χαποέλ Χαντέρα), Τσιλούλης (Απόλλων Σμύρνης) και οι φορ Μποάκιε (Μπεϊτάρ), Γιακουμάκης (Βέροια).

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στην ΑΕΚ. Η προσμονή για το νέο γήπεδο δημιουργεί από μόνη μια έξτρα δυναμική, ο Ματίας Αλμέιδα έχει πλέον τα ηνία στον πάγκο και οι παίκτες που αποκτήθηκαν δεδομένα ανεβάζουν το στάτους του ρόστερ σε σχέση με πέρσι.

Επέστρεψε ο γκολκίπερ Αθανασιάδης, ήρθαν οι στόπερ Βίντα (Μπεσίκτας), Μουκουντί (Σεντ Ετιέν), οι χαφ Γιόνσον (Κάδιθ), Πινέδα (Θέλτα) και Γκατσίνοβιτς (Χόφενχάιμ), ενώ αναμένεται η απόκτηση ενός ακόμη φορ. Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα φιλικά ματς για την Ένωση απέναντι σε Γκενκ, Φόλενταμ, Ουτρέχτη και Ομόνοια.

Ξεκάθαρο το φαβορί στην αναμέτρηση, η Λαμία δεν θα παραδοθεί εύκολα, ωστόσο η διαφορά ποιότητας και λύσεων θα παίξει τελικά τον ρόλο της. Η ΑΕΚ κουβαλάει ενθουσιασμό και μπορεί να ξεκινήσει την φετινή της προσπάθεια με το δεξί απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο. Να σκοράρει ο Αραούχο & να κερδίσει η ΑΕΚ σε απόδοση 3.10 στη Stoiximan.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός (21:45). Ήδη σε πίεση ο 'Δικέφαλος' μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από την Λέφσκι Σόφιας στα προκριματικά του Conference League, ψάχνει αντίδραση και θέλει αποκλειστικά το τρίποντο στην πρεμιέρα της Τούμπας.

Κοτάρσκι, Κάργας, Νέσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αντρέ Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Νάρεϊ και Τόμας τα εννέα μεταγραφικά αποκτήματα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως χρειάζονται ακόμη χρόνο προσαρμογής. Με γκολ των Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και Κούτσια, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Βόλου στο τελευταίο τεστ αλλά χωρίς να πείσει με την εικόνα του.

Ο Παναιτωλικός προβλημάτισε με την απόδοση του στα πέντε φιλικά προετοιμασίας. Ηττήθηκε από ΠΑΟΚ, Σεβόινο, ΠΑΣ Γιάννινα και Αστέρα Τρίπολης, έμεινε στο 0-0 με την Γκράφικαρ Βελιγραδίου. Πέτυχε μόλις δύο τέρματα σε αυτά τα ματς και δέχθηκε συνολικά δέκα. Ασύνδετος σε όλες τις γραμμές, με ζόρια στη δημιουργία και ευάλωτος ανασταλτικά.

Ο κίπερ Στεργιάκης (Μπλάκμπερν), οι στόπερ Κορνέλιους (Βανκούβερ), Λάρσον (Γιουργκόρντεν), Μλάντεν (Φαρούλ), ο αριστερός μπακ Χατζηθεοδωρίδης (Παναθηναϊκός), ο χαφ Ξενιτίδης (Ολυμπιακός), ο εξτρέμ Σενγκέλια (Λόιβεν) και ο φορ Πέδρο (Μπούρσασπορ) συμπληρώνουν το παζλ των μεταγραφών.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης σε ποιότητα και λύσεις, ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από μια καλή εμφάνιση και φυσικά το τρίποντο, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός χρειάζεται ακόμη χρόνο για να βρει πατήματα. Οι άμυνες δεν εμπνέουν για την ώρα και οι προϋποθέσεις για ένα ματς με φάσεις και γκολ είναι υπαρκτές. Η επιλογή over 2,5 γκολ & over 8,5 κόρνερ στην αναμέτρηση της Τούμπας σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Stoiximan Master: Διεκδικείς 50.000€ δωρεάν* και αυτό το Σαββατοκύριακο!

Το Stoiximan Master είναι εδώ κάθε εβδομάδα και εάν προβλέψεις σωστά έξι τελικά σκορ κερδίζεις εγγυημένα 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Αυτό το Σαββατοκύριακο οι 6 αναμετρήσεις μας ταξιδεύουν σε Αγγλία, Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.


Θέλτα vs Ρεάλ

Νιούκαστλ vs Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο vs Βιγιαρεάλ

Αταλάντα vs Μίλαν

Λιλ vs Παρί Σεν-Ζερμέν

Σοσιεδάδ vs Μπαρτσελόνα

Όποιος βρει και τα 6 παραπάνω σκορ, κερδίζει 50.000€ εντελώς δωρεάν*! Σε περίπτωση που περισσότερα μέλη της Stoiximan κάνουν το 6 στα 6, το χρηματικό έπαθλο θα αποδίδεται αυτούσιο σε όλους! Δηλαδή ο καθένας θα κερδίσει 50.000€ εντελώς δωρεάν*!

Έπαθλα συνολικής αξίας 500€ θα δοθούν αυτούσια και σε όσους έχουν 5 σωστές προβλέψεις, ενώ έπαθλα συνολικής αξίας 50€ αυτούσια σε όσους κάνουν το 4 στα 6.

Stoiximan Master: Διεκδικείς εντελώς δωρεάν* έως 50.000€ κάθε εβδομάδα & έως 10.000€ σε ένα παιχνίδι!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.