Δευτέρα 29 Αυγούστου 2022

Στο Γυμνάσιο το 3ο Foot Tennis τον Αύγουστο του 2023!


Προχωρώντας σε αξιολόγηση του φετινού τουρνουά (2022) με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο από τους διαγωνιζομένους,  οι διοργανωτές του τουρνουά Foot Tennis αποφάσισαν το 3ο τουρνουά να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2023 στο γήπεδο του Γυμνασίου (Τένις), εφόσον φυσικά υπάρξει το σχετικό παραχωρητήριο για την χρήση του χώρου από τον Δήμο Καρπενησίου.

Ο διοργανωτής Δημήτρης Κολλημένος αναφέρει: «

Η αξιολόγηση σε κάνει ακόμη καλύτερο
"Των φρονίμων τα παιδιά ..πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"
Συμπεράσματα από τις απαντήσεις των συμμετεχόντων
-Το επόμενο τουρνουά, θα γίνει στο γήπεδο του Γυμνασίου με κερκίδα, τον Αύγουστο του 2023!
-Αριθμός ημερών 3 η 4 ανάλογα τον αριθμό των ομάδων
-Άπαντες υπερευχαριστημένοι από την οργάνωση, τη διαιτησία και τη ζωντανή μετάδοση του Νίκου Φωτιάδη (NFS Studio), επιθυμώντας να συμμετάσχουν ξανά!
*Κορυφαίοι αθλητές οι Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος και Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος και ομάδες οι Χαρταετοί F.C. και Μπλαουγκράνα!.
Ραντεβού το 2023!

Παρέλαβαν ένα ακόμη δώρο

Η νικήτρια ομάδα Χαρταετοί F.C. των Κωνσταντίνου Γυφτομήτρου και Γιάννη Πιστιόλη παρελαβε ήδη ένα από τα δώρα της, το οποίο είναι ένα ζευγάρι ηχεία Bluetooth XO F24!

Προσφορά του www.buyit4u.gr που βρίσκεται στη Ζηνόπουλου 21 στο κατάστημα του κ. Δημήτρη Ντρίβα. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους κ. Δημήτρη Ντρίβα και κ. Χρήστο Γιαννίτσαρη που ήταν δίπλα μας και φέτος!!!!, αναφέρει ο κ. Κολλημένος.