Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

1ος Μυρίκειος Δρόμος Δάσους με επιτυχία και μεγάλα ονόματα


Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Αυγούστου ο 1ος Μυρίκειος Δρόμους δάσους, μήκους 7 χιλιομέτρων. Διοργανωτής ήταν ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μυρίκης μαζί με τον Δήμο Καρπενησίου, ενώ ο αγώνας έγινε με καθυστέρηση μιας ημέρας λόγω της Σαββατιάτικης αναβολής εξ αιτίας της βροχής. Συμμετείχαν περίπου 60 δρομείς.

Στους άνδρες πρώτος ήταν ο Γιώργος Ρουκλιώτης, δεύτερος ο Ετεοκλής Χριστοφορίδης και τρίτος ο Ευρυτάνας Λάμπρος Παπαδιάς.

Στις γυναίκες πρώτευσε η Τίνα Κεφαλά, δεύτερη ήταν η Βασιλική Κολοβού και τρίτη η Ντενίζ Δημάκη.

Στα αγόρια πρώτος αναδείχτηκε ο Γιώργος Τσώνης του Φώτη, δεύτερος ο αδερφός του Σωτήρης Τσώνης και τρίτος ο Γιώργος Τσώνης του Κωνσταντίνου.

Στα κορίτσια πρώτευσε η Λυδία Βαξεβάνη (Κόρη του Χρήστου Βαξεβάνη και της Ντενίζ Δημάκη), ακολούθησε η Βασιλική Ακτύπη (Κόρη του Νίκου Ακτύπη και της Μάγδας Γαζέα) και Τρίτη η Ιωάννα Ποσονίδη (Κόρη του Μπάμπη Ποσονίδη και της Ελένης Νικολοπούλου).

Εκφωνητής και «ψυχή» της διοργάνωσης ήταν ο εργαζόμενος στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου και άριστος γνώστης του στίβου και του αθλητισμού Σεραφείμ Λερογιάννης, ενώ ο Πρόεδρος του διοργανωτή συλλόγου είναι ο Γιάννης Λερογιάννης.

Μετά τη λήξη ακολούθησαν οι απονομές στην κεντρική πλατεία της Μυρίκης, καθώς και ειδικές βραβεύσεις στις πρωταθλήτριες μας Ντενίζ Δημάκη, Τίνα Κεφαλά και Μάγδα Γαζέα, για τις οποίες θα ακολουθήσει νεότερο ρεπορτάζ.

Τις απονομές έκαναν ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης, ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Θεοδωρίδης, η προπονήτρια του ΑΠΣ Καρπενήσι 2002 Βάσω Σιούτα, που βοήθησε σημαντικά στο οργανωτικό κομμάτι, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μυρίκης Γιάννης Λερογιάννης και ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κεφαλάς. Παρών ήταν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Γιαννιώτης. 


 
























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος