Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

Μύκονος-Λάρισα 1-0

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Μύκονος επιβλήθηκε με 1-0 της Λάρισας, η οποία αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε με βροχή σε αρκετό διάστημα την Πέμπτη 25 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6.

Η Μύκονος του Θεοφύλακτου Παχατουρίδη και στο δεύτερο της ματς άφησε πολύ θετικά στοιχεία, καταφέρνοντας να πάρει την «καθαρή» νίκη κόντρα σε έναν ιστορικό σύλλογο. Σκόρερ χρίστηκε ο νεοαποκτηθείς Βραζιλιάνος Βίτορ Ούγκο Πινέιρο.

Η Λάρισα του Παναγιώτη Γκουτσίδη παρουσιάστηκε ασύνδετη και δεν κατάφερε να κινηθεί στο ίδιο «τέμπο» απόδοσης με τα προηγούμενα της παιχνίδια. Αποτέλεσμα αυτών να γνωρίσει την πρώτη της ήττα.

Οι Λαρισαιοί έδωσαν το 4ο και τελευταίο τους «τεστ» επί Ευρυτανικού εδάφους, αναχωρώντας την Παρασκευή 26 Αυγούστου. Οι Μυκονιάτες δεν έχουν προγραμματίσει κάποιο άλλο φιλικό ματς.

 

Εξαιρετική παρουσία

Η Α.Ε.Μ. στο δεύτερο της φιλικό άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Είχε προηγηθεί η ήττα με 1-0 από την Παναχαϊκή.

 

Παρουσία Νταβέλη& Κουκά

Και αυτό το φιλικό ματς παρακολούθησαν τα «αφεντικά» των δυο ομάδων, ο Αχιλλέας Νταβέλης της Λάρισας και ο Αλέκος Κουκάς της Μυκόνου. Ο κ. Κουκάς βρίσκεται στο Καρπενήσι από την αρχή της προετοιμασίας.

 



Έπαιξε ο Τσούκας

Χρόνο συμμετοχής πήρε με τη Μύκονο ο 19χρονος Γιάννης Τσούκας, που ανήκει στον ΑΠΟΚ και προπονείται με τη Μύκονο. Πέρασε στο γήπεδο στο 75ο λεπτό.

 


17ο και τελευταίο (; ) φιλικό

Το ματς ανάμεσα σε Μύκονο και Λάρισα ίσως να ήταν και το τελευταίο φετινό ματς μεταξύ των ομάδων που προπονούνται στην πόλη μας. Είχαν προηγηθεί 16 αγώνες.

 

Αναχωρεί η ΑΕΛ

Η Λάρισα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Καρπενήσι. Διέμεινε και φέτος στο αγαπημένο της Lecadin (12-26 Αυγούστου). Στα προηγούμενα της φιλικά είχε νικήσει με 1-0 τον Αιολικό και την Παναχαϊκή και αναδειχτεί ισόπαλη 2-2 με την Προοδευτική.

 

Ο 19χρονος Δροσίνης

Ένα ακόμη φιλικό σφύριξε ο Ευρυτάνας Γιώργος Δροσίνης, που ήταν πέρυσι αξιολογημένος βοηθός διαιτητή 3ης κατηγορίας.

 


Το γκολ 


 

Η Μύκονος σκόραρε στο 25ο λεπτό με μακρινό σουτ του Βραζιλιάνου Βίτορ Ούγκο Πινέιρο και κακή εκτίμηση του αντίπαλου τερματοφύλακα. Οι «βυσσινί» είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο με μια κεφαλιά του Μάριου Όγκμποε να φεύγει μόλις άουτ στο 79ο λεπτό και με σουτ του Κρίστιαν Κούστα να αποκρούει εντυπωσιακά με τα πόδια ο Κώστας Παλιούρας στο 81΄.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Λάρισα (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αντωνόπουλος, Παπαγεωργίου Α., Μαϊδανός, Γωγουβίτης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Γαρουφαλιάς, Παπαγεωργίου Κ., Γλυνός, Τσουμάνης, Κούκος

Έπαιξαν και οι: Σουλούκος, Ζερεμί, Μιλτιάδης, Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Κοσόνου, Μπαβέλης, Μαξιμένκο, Ννίκας, Νίνο, Πεντρόσο, Όγκμποε, Κούστα, Ραμίρες

 

Μύκονος (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης): Ντούνης, Ράγια, Αρκούδας Χ., Σπυρόπουλος, Θεοδώρου, Στυλιανόπουλος, Μουρίκι, Αγγέλης, Βαλαβανόπουλος, Πινέιρο, Ζγκούρι

Αγωνίστηκαν και οι: Αρκούδας Α., Παλιούρας, Μαντζανάς, Αχείμαστος, Παπιομύτογλου, Οικονομίκος, Τράκας, Τσούκας

 

Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Νίκος Δημακόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 





























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, formedia.gr