Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Ο Γιάννης Τσιώλης στον ΓΑΣ Βασιλικού


Την απόκτηση του Γιάννη Τσιώλη ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Βασιλικού, προσθέτοντας στο ρόστερ του ένα παίκτη που έχει την εμπειρία της κατηγορίας και ο οποίος πέρυσι αναδείχθηκε πρωταθλητής με την ΑΓΕ Χαλκίδας στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας.

Η ανακοίνωση του ΓΑΣ Βασιλικού: ”Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως ο Γιάννης Τσιώλης για την επόμενη σεζόν θα ανήκει στην οικογένεια του ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ. Ο Γιάννης πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα της ΑΓΕΧ όπου πανηγύρισε και την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ. Πιστεύουμε πως η προσθήκη του Γιάννη στο ρόστερ της ομάδας μας, μαζί με την δυναμικότητα και την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Γιάννη υγεία και μία μπασκετική χρονιά γεμάτη χαρές”.

Ο Γιάννης Τσιώλης από την πλευρά του ανέφερε: ”Έχω αγωνιστεί με την ΑΓΕΧ στο Β’ τοπικό με την οποία κατακτήσαμε την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, Έπειτα με τον Αίαντα Αυλίδας που πανηγυρΊσαμε μια χρονιά την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ, την επόμενη χρονιά πήραμε την 4η θέση και την αμέσως επόμενη χρονιά πετύχαμε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Επίσης, πέρυσι με την ΑΓΕΧ ανεβήκαμε ξανά στο Α τοπικό σαν πρωταθλητές. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΓΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ που με εμπιστεύτηκαν και με υποδέχθηκαν στην οικογένεια τους με τον καλύτερο τρόπο για αυτή την χρονιά, θα δώσω το 100% για να προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους”.

 

Πηγή: www.stereabasket.gr