Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Η επίσημη ανακοίνωση του Τυμφρηστού


Ο Τυμφρηστός με ανακοίνωση του αναφέρει σχετικά με την επανίδρυση του συλλόγου και τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Ευρυτανίας. 
"Αγαπητοί συγχωριανοί,φίλες και φίλοι του Α.Σ.Τυμφρηστού
 Μετά την συγκέντρωση των ιδρυτικών μελών του συλλόγου,ορίστηκε προσωρινή διοίκηση με σκοπό να προχωρήσει στις νόμιμες διαδικασίες για την σύσταση του συλλόγου. Έως τώρα προχώρησε στις εξής ενέργειες:
α) ορισμός δικηγόρου για την σύνταξη καταστατικού καθώς και των απαιτούμενων νομικών διαδικασιών για την ίδρυση του συλλόγου
β)αποστολή επιστολής προς τον Δήμο Μακρακώμης με αίτημα την βελτίωση και συντήρηση του γηπέδου ποδοσφαίρου και των λοιπών αθλητικών εγκαταστάσεων του χωριού μας
γ)δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα και κύπελλο της Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας 2022-2023
 Επίσης έχουν δρομολογηθεί η εγγραφή μελών,εκλογές για την οριστική σύσταση του Δ.Σ. του συλλόγου,συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Μακρακώμης και πολλές άλλες ενέργειες που απαιτούν μια χρονική αλληλουχία.
 θα θέλαμε σ αυτό το σημείο να καλέσουμε όλους όσους επιθυμούν να βοηθήσουν σ αυτή την προσπάθεια,με την εγγραφή τους ως μέλη ,με οικονομική συνεισφορά ή για οποιαδήποτε διευκρίνηση,παρατήρηση και ότι άλλο θα μπορούσε να βοηθήσει τον σύλλογο,να επικοινωνούν με την παρούσα σελίδα.
 Ευχαριστούμε"