Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Ανεβαίνει Καρπενήσι αύριο (4/7) ο Λεβαδειακός


Την Δευτέρα, 4/7, ανεβαίνει στο Καρπενήσι – Φιλικό με Ατρόμητο στην Λιβαδειά, το Σάββατο, 13/8!

 Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 1η Ιουλίου, στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης», μπορούμε να γράψουμε ότι ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των παιχτών της ομάδας του Λεβαδειακού, ενόψει της συμμετοχής της και πάλι στο πρωτάθλημα της “Super League”, μετά από τρεις σεζόν!

Ολες οι προπονήσεις (πρωινές ή απογευματινές) που ξεκίνησαν από το απόγευμα της Δευτέρας, 27/6, έγιναν στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, νωρίς το πρωί ή αργά το απόγευμα, λόγω και της ζέστης.

Στις προπονήσεις συμμετέχει, κανονικά και το μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο δεξιός αμυντικός, Αντώνης Ντεντάκης.

Το πρωί του Σαββάτου (2/7) οι παίχτες πέρασαν από διάφορα, εξειδικευμένα, εργομετρικά τεστ σε «εργαστήριο» της Λιβαδειάς.

Αύριο, Κυριακή, 3/7, το πρόγραμμα έχει… ρεπό, για να πάρουν όλοι κάποιες ανάσες, διότι ακολουθεί… «Γολγοθάς» αφού την Δευτέρα, 4/7, η ομάδα θα μεταφερθεί στο Καρπενήσι!

Οι παίχτες, το πρωί της Δευτέρας θα προπονηθούν στο «Λάμπρος Κατσώνης» και αμέσως μετά θα επιβιβαστούν στο λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας όπου και θα παραμείνουν για δυο εβδομάδες (μέχρι την Κυριακή, 17/7), μιας και εκεί θα πραγματοποιηθεί (για μια ακόμη χρονιά) το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για την πάρα πολύ δύσκολη σεζόν που τους περιμένει, στην «μεγάλη» κατηγορία!

 

Εκλεισε φιλικό με τον Ατρόμητο

Μπορεί, ακόμη, να μην έχει γίνει γνωστό το πρώτο φιλικό ματς που θα δώσει η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας της για την Super League και ποια στη συνέχεια, αλλά έγινε γνωστό το… τελευταίο!

Όπως ανακοίνωσε η Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923, έχει «κλείσει» να δώσουν φιλικό παιχνίδι οι δυο ομάδες στο δημοτικό στάδιο της Λιβαδειάς, το Σάββατο, 13 Αυγούστου, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, όπως, τουλάχιστον, έχει ανακοινωθεί!

Πηγή: www.starsports.gr