Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Έρχεται το Karpenissi Trail: Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος… και όχι μόνο!


Ένα πεδίο ιδανικό για όλα αθλήματα βουνού και μάλιστα όλο το χρόνο. Σκι στο Βελούχι το χειμώνα, ραφτινγκ στον Τρικεριώτη την άνοιξη, river trekking στα δροσερά νερά στο φημισμένο φαράγγι «Πάντα Βρέχει» το καλοκαίρι και mountain bike στα ελατοδάση της Χελιδώνας το φθινόπωρο! Ιδανικός προορισμός για να απολαύσει κάποιος την μαγεία της φύσης επιλέγοντας το άθλημα που τον εκφράζει!

 

Οι φίλοι του ορεινού τρεξίματος ήρθε η στιγμή να απολαύσουν την Ευρυτανική γη με τον δικό τους τρόπο.

Ένα event που ήρθε για να «ταράξει τα νερά» και να μείνει!

Karpenissi Trail 7-8-9/10/2022. Στα μονοπάτια του φημισμένου ορεινού όγκου της Καλιακούδας. Ένα βουνό δίπλα στο Καρπενήσι με υψόμετρο 2100μ. Τρεις διαδρομές για όλα τα γούστα και μια παιδική.

 • Kaliakouda Trail 26K (D+1900m)

 • Lakomata Trail 13K (D+980m)

 • Gavros Trail 6K (D+450m)

 • Kaliakouda Junior 1K

   

  Οι διαδρομές σχεδιασμένες από τον σπουδαίο αθλητή της Ευρυτανίας Δημήτρη Ελευθερίου και την συνεργασία του Νίκου Λιάπη. Το 2017 & το 2018 έγιναν για πρώτη φορά οι αγώνες. Ο Δήμος Καρπενησίου κάνει όμως το restart και το 2022 ετοιμάζει πλήθος εκδηλώσεων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με αφετηρία το Μεγάλο Χωριό το Σάββατο 8 Οκτωβρίου. Την Κυριακή θα διεξαχθεί πεζοπορία τριών (3) ωρών για μικρούς και μεγάλους.

  Όλες οι πληροφορίες των αγώνων είναι αναρτημένες στο www.karpenissitrail.gr. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και σας περιμένουμε για να τρέξουμε στον πιο ορεινό προορισμό της χώρας!

  Unique experience… Karpenissi trail!