Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

Γίνεται ερυθρόλευκο για 10 ημέρες το Καρπενήσι


Έκλεισε πριν λίγη η ώρα η προετοιμασία στο Καρπενήσι τριών συνολικά ομάδων του πρωταθλητή Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα από τις 2 έως τις 12 Αυγούστου στην πόλη μας και στο Montana θα προπονηθούν και θα διαμείνουν αντίστοιχα οι ομάδες Κ19 και Κ17 των Πειραιωτών, καθώς και ο Ολυμπιακός Β΄, που αγωνίζεται στη Super League 2.

Προπονητές των τμημάτων είναι οι: Δημήτρης Μαυρογενίδης (Κ17), Σωτήρης Συλαιδόπουλος (Κ19), Αριέλ Ιμπαγάσα (Ολυμπιακός Β΄). Διευθυντής του Ολυμπιακού Β΄ είναι ο Γιάννης Μανιάτης και Γενικός Αρχηγός ο Γιώργος Ανατολάκης. Μαυρογενίδης, Ιμπαγάσα, Μανιάτης και Ανατολάκης έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, κατακτώντας πληθώρα τίτλων και αναμένεται να βρεθούν στο Καρπενήσι. 

Σημειωτέον, άνθρωποι των "ερυθρολεύκων" βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην πόλη μας για να δουν τις γηπεδικές και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, με τη συνεργασία ξενοδοχείου και συλλόγου να βασίζεται σε πενταετές πλάνο. Αναμφίβολα μια σημαντική και ευχάριστη είδηση για την πόλη μας. 

Ο διευθυντής του Montana Γιώργος Λαθύρης (Στη φωτογραφία με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη) αναφέρει με ανάρτηση του: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ του ξενοδοχείου Μοντάνα και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το πλαίσιο αυτό περιλαμβάνει για φέτος το καλοκαίρι, τον ερχομό 3 ομάδων για δεκαήμερη προετοιμασία. Πρόκειται για την Κ17, την Κ19 και την Β' ομάδα που αγωνίζεται στη SL2. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες του ξενοδοχείου και το διοικητικό προσωπικό της ΠΑΕ για την άριστη συνεργασία που οδήγησε στη συμφωνία.