Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

O τελικός του Conference League με Stoiximan Master

 


Ο πληθωρικός Έιμπραχαμ και ο 'διάολος' Σινίστερα ορίζουν τη μοίρα για Ρόμα και Φέγενορντ στα Τίρανα! Ανάλυση & προγνωστικά.

Η Arena Kombëtare φιλοξενεί τον πρώτο τελικό στην ιστορία του Europa Conference League, σε ένα παιχνίδι που έρχεται απόψε στις 22:00 με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Το τρόπαιο στη νεοσύστατη διοργάνωση διεκδικούν Ρόμα και Φέγενορντ, φιλοδοξώντας να γράψουν ιστορία στα Τίρανα της Αλβανίας. Η ιταλική ομάδα απέκλεισε τις Φιτέσε, Μπόντο Γκλιμτ και Λέστερ στην πορεία της για τον τελικό, ενώ οι Ολλανδοί άφησαν εκτός συνέχειας τις Παρτίζαν, Σλάβια Πράγας και Μαρσέιγ.

Οι 'τζαλορόσι' πέτυχαν τον μίνιμουμ στόχο της σεζόν στη Serie A, που ήταν ένα εισιτήριο στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν. Ιδανικά θα ήθελαν την τετράδα που οδηγεί στο Champions League, ωστόσο περιορόστηκαν στην 6η θέση. Χρειάστηκαν μάλιστα και ένα εμφατικό 'διπλό' την τελευταία αγωνιστική στο Τορίνο, προκειμένου να 'κλειδώσουν' το Europa League.

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!  

Η Φέγενορντ ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στην 3η θέση της Eredivisie, πίσω μόνο από Άγιαξ και Αϊντχόφεν. Την τελευταία αγωνιστική ηττήθηκε 1-2 εντός από την Τβέντε, σε ματς άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος και κινήτρου για την ίδια. Απώλεσε ένα αήττητο δέκα αγώνων, με απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες, με την προσοχή της όλη να είναι στραμμένη στον τελικό της Τετάρτης.

Ο Μουρίνιο επιθυμεί διακαώς την κατάκτηση του τροπαίου, για να προστεθεί δίπλα σε αυτά των Champions League και Europa League στη συλλογή του. Η Ρόμα δεν διακρίνεται για την αξιοπιστία της στα μετόπισθεν, είναι όμως εξαιρετικά αποτελεσματική μπροστά. Βασικός εκφραστής της γραμμής κρούσης είναι ο Τάμι Έιμπραχαμ, με 27 γκολ φέτος, εννέα εκ των οποίων στην Ευρώπη. Απόντος του Μιχταριάν, μπόλικο παιχνίδια θα περάσει από τα πόδια των Βερετού (4 γκολ, 10 ασίστ), Πελεγκρίνι (14 γκολ, 8 ασίστ) και Τζανιόλο (7 γκολ, 9 ασίστ).

Ο Σλοτ δημιούργησε μια πολύ πειστική εκδοχή της Φέγενορντ. Ομάδα που σκέφτεται περισσότερο απ' ό,τι συνήθως οι ολλανδικές, μπορεί να προσαρμοστεί και σε σετ παιχνίδι, ενώ πέρα από την εντυπωσιακή της πολυφωνία επιθετικά προσπαθεί να βγάλει σοβαρό πρόσωπο και ανασταλτικά. Φοβερή η τριάδα των Τιλ (21 γκολ), Σινίστερα (23 γκολ, 14 ασίστ), Ντέσερς (21 γκολ, 6 ασίστ), από κοντά και οι Λίνσεν (17 γκολ, 10 ασίστ), Κοκτσού (9 γκολ, 9 ασίστ).

Η χημεία του συγκεκριμένου ζευγαριού υπόσχεται έναν τελικό με σπασπένς ως το φινάλε, καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Παρά την σκοπιμότητα σε αυτές τις περιπτώσεις, οι διαφορές τους θα κριθούν στην επίθεση. Η συνδυαστική επιλογή goal/goal & περισσότερα κόρνερ στο ματς για τη Ρόμα, σε απόδοση 3.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

Για τη Ρόμα, κομβική θα είναι η παρουσία του Έιμπραχαμ. Σύγχρονος φορ, μπορεί να γίνει εξίσου επιδραστικός με τη μπάλα στο χορτάρι και τον αέρα, χρειάζεται μισή φάση για να βρει δίχτυα. Η επιλογή να σκοράρει ο Έιμπραχαμ στον τελικό, στο 2.65 της Stoiximan. Η ιταλική άμυνα πάντως αντιμετωπίζει μια σειρά από κινδύνους. Η Φέγενορντ διαθέτει πολλούς τρόπους και πολλούς παίκτες για να απειλήσει. Δύσκολα η Ρόμα θα βρει απαντήσεις για όλα ανασταλτικά. Ο Σινίστερα είναι 'διάολος' και δύσκολα περιορίζεται, να δώσει μια ασίστ o 22χρονος εξτρέμ στην αναμέτρηση σε απόδοση 4.50 στη Stoiximan.

 *Iσχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.