Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Στο Καρπενήσι η προετοιμασία της ΑΕΛ και φέτος

Η αγωνιστική περίοδος επίσημα δεν έλαβε τέλος για την ΠΑΕ ΑΕΛ, αλλά ο προγραμματισμός για την επόμενη έχει ήδη αρχίσει.

Πρώτη κίνηση είναι η πρόσληψη νέου τεχνικού και αυτός είναι ο Σωτήρης Αντωνίου. Απομένει να μάθουμε ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, αλλά μέχρι τώρα συνεχίζουν κανονικά ο γυμναστής Κυριάκος Παπαδόπουλος και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Ζαλαώρας.

Το επόμενο είναι ο τόπος προετοιμασίας και αποφασίστηκε να γίνει το βασικό στάδιο στο Καρπενήσι, όπως συνηθίζει η λαρισινή ομάδα τα τελευταία χρόνια, με εξαίρεση μία αγωνιστική περίοδο που πήγε στη Νάουσα. Το μόνο που απομένει είναι να μάθουμε τις ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής.

Σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις, ο προπονητής εισηγήθηκε τη μείωση του έμψυχου δυναμικού σε 26-28 παίκτες, ενώ δεδομένη είναι η αποχώρηση του Μανώλη Μπέρτου, τον οποίο ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας εγκωμιάζει για την προσφορά του στην ομάδα και στις προθέσεις του ήταν να τον κάνει τεχνικό διευθυντή. Θεωρεί μάλιστα ότι έχει περιθώριο να αγωνιστεί έναν ακόμα χρόνο.

Στον Κώστα Θεοδωρόπουλο που τελειώνει το συμβόλαιό του έγινε πρόταση ανανέωσης συνεργασίας για δύο ακόμα χρόνια και περιμένουν στη λαρισινή ΠΑΕ την απάντησή του.

Πηγή:  www.thessaliatv.gr