Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Ένας φίλος από τα παλιά στο Καρπενήσι μετά από 9 χρόνια

Ο πρωταθλητής Κορινθίας Τενεάτης Αθικίων βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στο Καρπενήσι και στο Hotel Spa Montana, στο οποίο θα διανυκτερεύσει εν όψει του αυριανού αγώνα μπαράζ (15/5) με τον Αίολο. 

Στο ρόστερ της ομάδας βρίσκεται ένας πολύ καλός φίλος και γνώριμος μας από το παρελθόν. Δεν είναι άλλος από τον Καρδιτσιώτη εκπαιδευτικό πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και επιθετικό Χρήστο Κατσίκα, ο οποίος έχει χριστεί σκόρερ και στα δυο ματς της ομάδας του Δημήτρη Ποτήρη στα μπαράζ, αποτελώντας το νο1 κίνδυνο για την εστία του Σπύρου Κοκονδύνη.

Ο 36χρονος σήμερα Κατσίκας (Έχει αγωνιστεί και στη Γ΄ Εθνική με την Κόρινθο), τον οποίο γνωρίσαμε ως έναν εξαίρετο κεντρικό αμυντικό έπαιξε τη σαιζόν 2010-2011 με τον Απεραντιακό στη Δ΄ Εθνική και την περίοδο 2012-2013 με τον Αίολο στην ίδια κατηγορία, έχοντας και για ένα μικρό διάστημα τον ρόλο του προπονητή-παίχτη. Τη σαιζόν 2011-2012 αγωνίστηκε στα μπαράζ της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας με τα Άγραφα. Επιπλέον το καλοκαίρι του 2011 προπονήθηκε και συμφώνησε με τον ΑΠΟΚ, αλλά λόγω της μετάθεσης του στην Ανάφη Κυκλάδων δεν φόρεσε τη φανέλα του "ιστορικού"

*Στην κεντρική φωτογραφία ο Χρήστος Κατσίκας με τον καλό του φίλο Κώστα Ζαραβέλη, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Μυρίκη, στην Ποταμιά και στον Αίολο και υποδέχτηκε τον ποδοσφαιριστή του Τενεάτη.