Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Παμπαίδες: Αναγέννηση Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 41-64

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση ο Άτλας, που έφτασε στην 3η συνεχόμενη νίκη του, καταβάλλοντας με 41-64 την Αναγέννηση Λαμίας για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου στο ΔΑΚ Λαμίας, αρχίζοντας στη 1. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΚΑΣΕ.

Η Αναγέννηση του Μπράιαν Κουίν καταβάλλει φιλότιμες προσπάθειες, δίνοντας το τέταρτο της ματς μέσα σε 7 ημέρες. Οι Λαμιώτες που ήταν ανταγωνιστικοί στα πρώτα 8 λεπτά είχαν ως πρώτο σκόρερ τους τον Βαγγέλη Μίχο με 21 πόντους. Μετρούν 5 ήττες σε ισάριθμα ματς.

Ο Άτλας των Δημήτρη Λερογιάννη και Βασίλη Δόση ξεπέρασε ένα ακόμη Λαμιώτικο εμπόδιο, έχοντας επικρατήσει μια εβδομάδα πριν στο ίδιο γήπεδο του Πρωτέα. Οι Ευρυτάνες που έπαιξαν και με απουσίες έφτασαν στο «διπλό» με όμορφο μπάσκετ, φτάνοντας στις 4 νίκες σε 5 αγώνες. Με 18 πόντους τελείωσε την αναμέτρηση ο Νίκος Καρέτσος.

Για την επόμενη (7η) αγωνιστική ο Άτλας υποδέχεται στο μεγάλο ντέρμπι τα Μπούκαλη με στόχο την πρωτιά, καλύπτοντας το -7 του πρώτου αγώνα. Η Αναγέννηση «κοντράρεται»  με τον προτελευταίο Πρωτέα Λαμίας.

 

Χωρίς νίκη

Η Αναγέννηση δεν έχει πάρει έως τώρα κάποια νίκη. Έδωσε μάλιστα μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας τέσσερα παιχνίδια (!).

 

21 για Μίχο


 

Για τους Λαμιώτες ο Βαγγέλης Μίχος σημείωσε 21 πόντους, ενώ 11 πέτυχε ο Παναγιώτης Γαλανός.

 

Σημαντικές απουσίες

Οι Καρπενησιώτες έπαιξαν με αρκετές απουσίες λόγω σχολικών εκδρομών. Μεταξύ αυτών οι Παναγιώτης Γεωργαλής και Κώστας Καψαλής.

 

Πάλι ο Καρέτσος-Ντεμπούτο Μουρτογιάννη


 

 

 

 

 

 

 

Ο Νίκος Καρέτσος πρώτευσε σε ένα ακόμη παιχνίδι για τον Άτλαντα, βάζοντας 18 πόντους. Θετικό ντεμπούτο για τον Βασίλη Μουρτογιάννη, που πέτυχε 14 με δυο εύστοχα 3ποντα. Διψήφιο με 12 ήταν και ο Παντελής Κατσιάρης.

 

«Φούλαρε» από το 2ο

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 21-38 υπέρ των φιλοξενούμενων. Η Αναγέννηση πρόβαλλε αντίσταση μόνο στην πρώτη περίοδο, στην οποία προηγήθηκε με 13-10.

 


Τα 8λεπτα

13-10, 15-20, 21-38, 29-51, 41-64

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αναγέννηση (Μπράιαν Κουίν): Κοτσιμπός, Ζαφείρη, Αγγελής 5(1), Αλεξόπουλος 2, Μίχος 21, Αραπίτσας, Τσακωνίτης, Κουτσοράκης, Πασπάλης 2, Γαλανός 11, Αδάμ, Μηλόπουλος

 

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Κακαβιάς, Μπουμπουρής 2, Χαβέλος 4, Ανδρέου 6, Καρέτσος 18, Μουρτογιάννης 14(2), Μπεχλιούλης 2, Κατσιάρης 12, Κουτσοκώστας 6

 

 

Διαιτητής: Αντώνης Πατάγιας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος& Διονύσης Αναγνώστου (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)












Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Γιάννης Μπουμπουρής