Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Σημαντική απόφαση για τα έξοδα διαιτητών και κριτών στους αγώνες υποδομών της ΕΟΚ


Από την Παρασκευή 1 Απριλίου τέθηκε σε ισχύ η πρόσφατη απόφαση της ΕΟΚ για πληρωμή 50-50 των εξόδων διαιτησίας και κριτών στους αγώνες εφήβων, παίδων, νεανίδων, κορασίδων, παμπαίδων, παγκορασίδων, με επιστροφή των χρημάτων στα σωματεία από την Ομοσπονδία σε εύλογο χρονικό διάστημα.
Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΣΕ: '

"Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με απόφαση της ΕΟΚ (σας είχαμε αποστείλει το σχετικό έγγραφο 1412/18-3-22), από 1-4-2022 το σύνολο των εξόδων διαιτητών και κριτών για τους αγώνες Εφήβων – Παίδων – Κορασίδων – Παμπαίδων – Παγκορασίδων θα πληρώνονται και από τα δύο σωματεία εξ ημισείας (50%- 50%)

Τα έξοδα αυτά αργότερα θα επιστραφούν από την ΕΟΚ στα σωματεία.

Η πληρωμή των διαιτητών και Κριτών θα γίνεται πριν την έναρξη του αγώνα , όπως αναφέρεται και στις προκηρύξεις πρωταθλημάτων και τουρνουά της ΄Ενωσης με ευθύνη και των δύο σωματείων (γηπεδούχου – φιλοξενούμενου).

Προς διευκόλυνση των διαιτητών – κριτών, παρακαλούμε τα σωματεία να καταβάλλουν το ακριβές ποσό που τους αναλογεί σε κάθε αγώνα .

Για τους αγώνες Ανδρών και Γυναικών τα έξοδα διαιτητών– κριτών εξακολουθούν να καταβάλλονται από το γηπεδούχο σωματείο .

Τα έξοδα του ιατρού ή νοσηλευτή σε όλους τους αγώνες εξακολουθούν να καταβάλλονται από το γηπεδούχο σωματείο, το οποίο έχει και την ευθύνη για την παρουσία του στους αγώνες (όπως ίσχυε).

Παρακαλούμε για τη πιστή τήρηση και εφαρμογή των προαναφερόμενων."

Πηγή: stereabasket.gr