Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Παμπαίδες: ΑΣΕ Μπούκαλη-Γ.Σ. Άτλας 51-44

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη επιβλήθηκαν με 51-44 του δυνατού Άτλαντα.

Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο 2 Απριλίου και άρχισε στις 14:30 στο ΔΑΚ Λαμίας. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνσιτικής του Ζ΄ Ομίλου του παμπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη εκμεταλλεύτηκαν το δυνατό τους ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, που τα φέρνει στην κορυφή με 2 στα 2. Πρωταγωνιστής των νικητών με 25 πόντους ήταν ο Γιάννης Αντωνόπουλος.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη ύστερα από το εξαιρετικό του ξεκίνημα απέναντι στην Αναγέννηση είχε δύσκολο έργο, ωστόσο διεκδίκησε με αξιώσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως το τέλος, μη καταφέρνοντας τελικά να διπλασιάσει τις νίκες του. Στους 16 σταμάτησε ο Παναγιώτης Γεωργαλής.

Για την επόμενη (3η) αγωνιστική οι νικητές θα παίξουν με τον Πρωτέα ως τυπικά φιλοξενούμενοι, ενώ οι Ευρυτάνες υποδέχονται τον Έσπερο Λαμίας, δίνοντας ένα ακόμη ντέρμπι.

 

2 στα 2

Φαβορί για την πρώτη θέση είναι πλέον τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη, που είχαν κερδίσει με 51-55 τον Έσπερο στην πρεμιέρα.

 

Μόνιμα στη Λαμία

Ο Θανάσης Χουσιάδας σφύριξε την ίδια ημέρα και το παιχνίδια Μπούκαλη-Σύλλας, που έληξε με 47-45. Την Κυριακή (3/4) έχει οριστεί στις συναντήσεις Έσπερος Λαμίας-Τελεθριακός (Παίδες) και ΑΠΣ Λαμίας-ΓΑΣ Άμφισσας (Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ).

 

Ντεμπούτο Χαβέλου

Την πρώτη του εμφάνιση με τον Άτλαντα έκανε ο Δημήτρης Χαβέλος, που είναι γεννημένος το 2009 και μικρότερος ηλικιακά της ομάδας του.

 

16 ο «Γεώ»

 

Ο Παναγιώτης Γεωργαλής  με 16 πόντους και ο Παντελής Κατσιάρης με 10 ήταν οι δυο διψήφιοι αθλητές του Γ.Σ.Α.

 

Ο πρωταγωνιστής των νικητών

Με 25 πόντους τελείωσε το παιχνίδι ο αρχηγός Γιάννης Αντωνόπουλος των νικητών. Δεύτερος σκόρερ τους με 8 ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

 

Καλύτερα τα Μπούκαλη

Οι γηπεδούχοι προπορεύτηκαν στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 37-27, έχοντας προηγηθεί και με +16. Το τελικό 51-44 απέναντι στους μαχητικούς Καρπενησιώτες τους χάρισε ένα ακόμη «ροζ» φύλλο αγώνος. Το επιμέρους σκορ της επανάληψης ήταν 14-17.

 

 

Τα 8λεπτα

19-6, 31-15, 37-27, 43-36, 51-44

 

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Αντωνόπουλος 25, Κατσιφλώρος, Ζούγρος 7, Αναγνωστόπουλος Κ. 8, Πλιάτσικας 2, Αναγνωστόπουλος Θ. 4, Σπυρόπουλος 2, Κουφοκώτσας 2, Ανδρώνος, Καμπάς 1

 

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Κακαβιάς 2, Μπουμπούρης 1, Χάβελος, Ανδρέου 4, Καψάλης 4, Γεωργαλής 16, Κουτσοκώστας 4, Κάτσιαρης 10, Πιστιόλης, Καρέτσος 3

 

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά& Κώστας Λούβαρης (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος