Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Η αναμέτρηση Αίολος-Χαλκίδα το 2015


Στις 13 Μαΐου του 2015 Αίολος και Α.Ο. Χαλκίς είχαν τεθεί αντιμέτωποι στα Play Off ανόδου για τη Γ΄ Εθνική. Οι φιλοξενούμενοι επιβλήθηκαν δύσκολα με 1-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, κάνοντας την ανατροπή. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 44΄ με τον Δημήτρη Κουρλό, αλλά με γκολ των: Βασίλη Τσομπάνη στο 80΄ και Κώστα Καραμπά στο 82΄ οι Ευβοιώτες πέρασαν από το Καρπενήσι.

Ο Φώτης Μακρής στο 63΄ είχε αποκρούσει εκτέλεση πέναλτι του Βαγγέλη Ανέστη, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο νυν Γενικός Αρχηγός του Αιόλου Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος. Από τα τωρινά ρόστερ είχαν αγωνιστεί οι Χάρης Ζαραβέλης και Αποστόλης Φούκας του Αιόλου, που αναμένεται να ξεκινήσουν στο σχήμα του Δημήτρη Τσιγαρίδα.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Γιάννης Φλωράκης): Μακρής, Φούκας, Τόσκα, Ηλιάδης, Αζακάς Θ., Τριανταφυλλόπουλος, Ζαραβέλης, Ράμμος, Τζιόλας, Κουρλός, Νικολάου(71΄ Γούλας)

 

Χαλκίδα (Γιώργος Λάμπρου): Μόνος, Τσεκούρας, Θωμάς, Καραμπάς, Αυλωνίτης, Ευσταθίου, Τσομπάνης(86΄ Μαρίνος), Βαλκάνος(61΄ Τσιβίκας), Φιλιππίδης, Δήμου, Σμυρναίος(46΄ Ανέστης)

 

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας (ΣΔΠ Καρδίτσας)

1ος Βοηθός: Αντώνης Διπλάρης (ΣΔΠ Καρδίτσας)

2ος Βοηθός: Δημήτρης Τίκας (ΣΔΠ Καρδίτσας)