Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Α.Ο. Τρίκαλα Futsal-Καρπενήσι Futsal 1-5

Με «γλυκόπικρη» γεύση και το χάλκινο μετάλλιο τελείωσε το πρωτάθλημα για το Καρπενήσι Futsal, το οποίο στον τελικό της παρηγοριάς κέρδισε με 5-1 τον Α.Ο.Τ. Futsal.

Ο μικρός τελικός του Final 4 της Futsal League διεξήχθη την Κυριακή 20 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων «Κατσιμήδειο» ,ξεκινώντας στις 15:30. Οι δυο ομάδες είχαν ηττηθεί στους ημιτελικούς και διεκδίκησαν την 3η θέση.

Ο Α.Ο. Τρίκαλα Futsal του Γιώργου Λουλέ παρουσιάστηκε κουρασμένος σωματικά και ψυχολογικά από τον ημιτελικό απέναντι στη Λάρισα και δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, γνωρίζοντας μια ακόμη ήττα από τον Ευρυτανικό αντίπαλο στο τελευταίο του παιχνίδι για τη φετινή σαιζόν.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου έπαιξε χωρίς άγχος και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν ανώτερο από τον αντίπαλο του. Αυτή τη φορά η υπεροχή του επισφραγίστηκε με νίκη για τους «άσπρους», η οποία αποτελεί μια μικρή ανταμοιβή της φετινής υπερπροσπάθειας.

Οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν την πρώτη τους παρουσία στον θεσμό, τερματίζοντας 4οι, ενώ οι Καρπενησιώτες έφτασαν στην 3η θέση. Αναμένεται να τεθούν αντίπαλες και στο επόμενο πρωτάθλημα της Futsal League.

 

Το «άγχος» της έδρας

Οι Τρικαλινοί δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα-έδρα, τερματίζοντας 4οι. Την ίδια τύχη είχε και το Καρπενήσι, που φιλοξένησε την περυσινή διοργάνωση.

 

Δεν έπαιξε ο Αχιλλέας


 

Οι Τρικαλινοί έπαιξαν χωρίς τον τραυματία Αχιλλέα Σαρακατσάνο (Φωτογραφία).

 

Επιτυχημένη χρονιά

Στην πρώτη τους κιόλας χρονιά στο ποδόσφαιρο σάλας τα Τρίκαλα έφτασαν στην 4αδα, έχοντας αποκλείσει στα προημιτελικά την πρώτη του 1ου Ομίλου Αναγέννηση Θρακομακεδόνων.

 

Εκτός ο Μπακαλίδης


 

Ο τραυματίας Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία) έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι: Γιάννης Καραγιάννης και Στάθης Φακίτσας. Στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι: Ναπολέων Μουρτογιάννης και Βασίλης Δόσης. Ο Μουρτογιάννης πήρε μάλιστα χρόνο συμμετοχής, όπως και ο Γιώργος Μαντέκας που επανεμφανίστηκε.

 

4Χ4

Το απόλυτο νικών σε τέσσερα παιχνίδια με τα Τρίκαλα πέτυχε το Καρπενήσι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

 

3ο το Καρπενήσι

Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου σε ένα πρωτάθλημα που έγινε σε δυο ομίλους με συμμετοχή 15 ομάδων. Δεν κατάφερε να πετύχει και φέτος τον στόχο της ανόδου, την οποία άξιζε με βάση τη συνολική της πορεία.

 

Συνέχεια με κύπελλο

Οι Ευρυτάνες θα αντιμετωπίσουν την Κυριακή 27 Μαρτίου και ώρα 6 στο κλειστό Καρπενησίου τον Γ.Σ. Σαλαμίνας για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος.

 

«Έχασε» Λέρη


 

Ο πρώτος σκόρερ του 2ου Ομίλου Χρήστος Λέρης αποχώρησε στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 12΄ λόγω τραυματισμού μετά από δυνατό μαρκάρισμα αντιπάλου.

 

Μπροστά με δυο γκολ


 

Η ομάδα του Καρπενησίου προηγήθηκε με 1-3. Με αυτογκόλ του Μπάμπη Γάτσιου στο 4΄ μετά το κόρνερ του Χρήστου Λέρη έγινε το 0-1. Ο Καρράς ισοφάρισε στο 16΄ σε 1-1, ενώ ο Άγγελος Παχής (Φωτογραφία) στο 16ο λεπτό και ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος στο 17΄ «έγραψαν» το 1-3.

 

Χωρίς φάουλ

Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου ολοκλήρωσε το 1ο μέρος, χωρίς να υποπέσει ούτε σε ένα φάουλ.

 

Καλύτερο το Καρπενήσι


 

Διατηρώντας ανέπαφη την εστία της η ομάδα της Ευρυτανίας έφτασε στο τελικό 1-5 με τον Γιάννη Τσούκα (Φωτογραφία) στο 28΄ και τον Γιώργο Πλεξίδα στο 37΄. Τσούκας και Παχής σκόραραν και στα δυο παιχνίδια του Final 4 .

 



Κίτρινες Κάρτες

Ράπτης, Γάτσιος.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Τρίκαλα Futsal (Γιώργος Λουλές): Λαφαζάνης, Γκίτσας, Στάμος, Διβανές, Γάτσιος (Σαρακατσάνος, Καμπέρη, Καραΐσκος, Κουμπής, Καρράς, Παπαναστασίου, Ράπτης, Χριστάκης, Μαυρίκος)

 

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Λέρης, Παχής, Αθανασόπουλος, Τσούκας (Πλεξίδας, Κατσαδούρος, Γυφτομήτρος, Μπουμπουρής, Πιστιόλης, Ζαχαράκης, Δόσης, Μουρτογιάννης, Μαντέκας)

 

Διαιτητές: Γιάννης Ντζέλιας-Αδάμος Κουκούλης-Βασίλης Χριστοδουλής

Χρονομέτρης: Βαγγέλης Καραμαγκιόλας

Παρατηρητής: Γρηγόρης Λάμπρος

 


















































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος