Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Καρπενήσι Futsal-Τράχωνες Αλίμου 4-6

«Αυτοκτόνησε» το ανώτερο Καρπενήσι Futsal, το οποίο ηττήθηκε με 4-6 από τους Τράχωνες Αλίμου, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στον μεγάλο τελικό και να διεκδικήσει την άνοδο στη Futsal Super League.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Final 4 της Futsal League πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Μαρτίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων «Κατσιμήδειο», αρχίζοντας στις 20:15, παρουσία περίπου 100-120 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου έλεγχε μέχρι το 28΄ τον ρυθμό του αγώνα, έχοντας πάρει διαφορά τριών γκολ και «πατώντας» πολύ καλά στο γήπεδο. Ωστόσο στα υπόλοιπα και καθοριστικά λεπτά έπαθε «μπλακ-άουτ», δέχτηκε πέντε γκολ και γνώρισε τον πικρό αποκλεισμό. Μάλιστα οι Ευρυτάνες τα έχουν και με την ατυχία τους, καθώς σημάδεψαν έξι φορές τα αντίπαλα δοκάρια.

Οι Τράχωνες του Δημήτρη Κουνταρδά έχοντας στο ρόστερ τους αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές έκαναν την ολική ανατροπή, με πρωταγωνιστή τον νεαρό Κυριάκο Κουνταρδά και πανηγύρισαν μια παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό. Απέδειξαν και σε αυτό το παιχνίδι ότι είναι αρκετά σκληροί για να πεθάνουν, διεκδικώντας ως το τέλος τη νίκη.

Στον μεγάλο τελικό της επόμενες ημέρας οι νικητές αντιμετώπισαν τη Λάρισα Futsal και οι ηττημένοι τον Α.Ο. Τρίκαλα Futsal.

 

Παρουσία Δημάρχων

Δίπλα στην ομάδα του Καρπενησίου βρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλης και Πρόεδρος της ΠΕΔ Νίκος Σουλιώτης, καθώς και ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού Γιάννης Σβερώνης. Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΚΕΔΕΕ Δημήτρης Παπαστεργίου. 

 



Αυτοδιοικητικός ο αρχηγός


 

Ο αρχηγός των Τραχώνων Νεκτάριος Τσίρμπας (Φωτογραφία) είναι εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Κορυδαλλού και πρώην Αντιδήμαρχος.

 

Ο εκπρόσωποι της ΠΕΠΣΣ

Την ΠΕΠΣΣ εκπροσώπησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος Απόστολος Κάτσαρος, ο Αναπληρωτής ταμίας Κώστας Δημακόπουλος, ο υπάλληλος Κώστας Χρυσάφης, καθώς και ο Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας Γρηγόρης Λάμπρος.

 




Άψογη διαιτησία

Πολύ καλή παρουσία για τους τρεις διαιτητές Δημήτρη Ζησιμόπουλο, Γιάννη Ντζέλια και Αδάμο Κουκούλη. Μάλιστα ο τελευταίος άρχισε μόλις τη φετινή σαιζόν τη διαιτησία σάλας.

 


Ζωντανή μετάδοση

Το παιχνίδι, όπως και όλη η διοργάνωση μεταδόθηκαν ζωντανά από το Trikala Live και τους: Κώστα Τσέκλημα και Γρηγόρη Καραμπούλα στην περιγραφή. Στο σχόλιο των αγώνων ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Καρπενησίου Δημήτρης Κολλημένος και ο άψογος «οικοδεσπότης» και Γενικός Αρχηγός του Α.Ο.Τ. Δημοσθένης Μπαλάφας.

 


Με 17αδα

Οι Ευρυτάνες είχαν 17 ποδοσφαιριστές στη διάθεση τους. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Γιάννης Καραγιάννης, Ναπολέων Μουρτογιάννης και Βασίλης Δόσης. Η αποστολή διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο Dinas, ενώ δίπλα στην ομάδα ήταν οι διοικούντες Νίκος Κωστής, Κώστας Αλαφροπάτης, Δημήτρης Κολλημένος και Βασίλης Κωστόπουλος, ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παναγιώτης Καραγιάννης και λιγοστοί εκδρομείς από το Καρπενήσι.

 

Με «Κάτσα» το Καρπενήσι


 

Ο Δημήτρης Αντωνίου χρησιμοποίησε και τον Δημήτρη Κατσαδούρο (Φωτογραφία), που έκανε την πρώτη του φετινή εμφάνιση. Ο ποιοτικός άσος μάλιστα έχασε μια απίστευτη ευκαιρία σε κενό τέρμα και ενώ το σκορ ήταν 4-2.

 

Σταμάτησαν στα δοκάρια

Όσκαρ ατυχίας για την ομάδα του Καρπενησίου που σημάδεψε 6 συνολικά φορές τα αντίπαλα δοκάρια. Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου είχε αποκλειστεί και πέρυσι στους «4» από την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, τότε στη διαδικασία των πέναλτι στο Καρπενήσι. Συνεπώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Πως έφτασαν στους «4»

Οι Ευρυτάνες είχαν αποκλείσει στους «8» τη Σάμος Futsal, ενώ οι Τράχωνες σε συναρπαστικά διπλά ματς τον Αδέσποτο, με την πρόκριση να κρίνεται στην παράταση.

 

Ένας τιμωρημένος

Ο Δημήτρης Κουνταρδάς δεν είχε στη διάθεση του τον τιμωρημένο Γιάννη Σχοινά, που συμπλήρωσε στον δεύτερο προημιτελικό 4 κίτρινες κάρτες.

 

Προβάδισμα Καρπενησίου

Το Καρπενήσι προπορεύτηκε με τον Άγγελο Παχή στο 7΄, ενώ ο Γιώργος Αδαμίδης ισοφάρισε στο 13΄. Ο Γιάννης Τσούκας στο 15΄ πήρε το «ριμπάουντ» μετά από σουτ του Γιώργου Πλεξίδα στο δοκάρι και έκανε το 2-1.

 

Από 4-1….4-6


 

Ιδανικός «αυτόχειρας» το Καρπενήσι. Προηγήθηκε με 4-1 με γκολ του Άλεξ Μπακαλίδη στο 21΄ και του Χρήστου Λέρη στο 24΄, αλλά οι Τράχωνες έκαναν την ολική ανατροπή και επικράτησαν με 4-6. Σκόραραν οι: Μιχάλης Φραγκιάς στο 28΄, Κυριάκος Κουνταρδάς (Φωτογραφία) στο 32 και στο 34΄, Δημήτρης Καραμπάτσης στο 37΄ και Τάσος Ξυνός στο 39΄ με δεκάμετρο πέναλτι

 



Κίτρινες Κάρτες

Αθανασόπουλος, Παχής, Φραγκιάς, Τσίρμπας

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Λέρης, Μπακαλίδης, Παχής, Αθανασόπουλος (Τσούκας, Πλεξίδας, Κατσαδούρος, Γυφτομήτρος, Μπουμπουρής, Πιστιόλης, Μαντέκας, Φακίτσας, Ζαχαράκης)

 

Τράχωνες Αλίμου (Δημήτρης Κουνταρδάς): Γκουζιώτης, Κουνταρδάς, Αδαμίδης, Μαυραντώνης, Καραμπάτσης (Τσίρμπας, Τριαντάφυλλος, Τριανταφυλλίδης, Κολποδίνος, Φραγκιάς, Ξυνός, Γονατάς, Φαλίδας, Καβαλάρης)

 

Διαιτητές: Δημήτρης Ζησιμόπουλος-Γιάννης Ντζέλιας-Αδάμος Κουκούλης

Χρονομέτρης: Βαγγέλης Καραμαγκιόλας

Παρατηρητής: Γρηγόρης Λάμπρος

 




































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος