Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Στα Τρίκαλα για το Final 4 ανόδου το Καρπενήσι Futsal


Η πιο μεγάλη ώρα ήρθε για το Καρπενήσι Futsal, καθώς το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαρτίου διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο «Κατσιμήδειο» των Τρικάλων το Final 4 ανόδου από τη Futsal League στη Futsal Super League.  Συμμετέχουν τρεις ομάδες της επαρχίας από τον 2ο Όμιλο και μια της Αθήνας από τον 1ο Όμιλο.

Οι Ευρυτάνες θα αντιμετωπίσουν στον δεύτερο ημιτελικό στις 20:00 τους Τράχωνες Αλίμου. Το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου βρέθηκε το τελευταίο διάστημα σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, κάνοντας έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο, ενώ στους προημιτελικούς κυριάρχησε απέναντι στη Σάμο Futsal. Έχει την περυσινή εμπειρία της διαδικασίας, την οποία και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί.

Οι Τράχωνες του Δημήτρη Κουνταρδά τερμάτισαν 2οι στον όμιλο τους και απέκλεισαν στους «8» σε διπλούς αγώνες και μετά από παράταση τον Αδέσποτο Αθηνών σε συναρπαστικά παιχνίδια. Αποτελεί ένα ιδιαίτερα ενισχυμένο σύνολο, προσθέτοντας παίχτες από τη Futsal Super League με χαρακτηριστικά παραδείγματα τον Γιώργο Αδαμίδη και τον Δημήτρη Μαυραντώνη.

Στις 18:00 νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί ο δυνατός πρώτος Θεσσαλικός ημιτελικός ανάμεσα στον Α.Ο. Τρίκαλα Futsal και τη Λάρισα Futsal. Το συγκρότημα του Γιώργο Λουλέ απέκλεισε την περυσινή φιναλίστ Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και είναι και η ομάδα-«οικοδέσποινα» του θεσμού. Οι Λαρισαίοι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου πέρασαν, κάνοντας το 2 στα 2 απέναντι στον Εθνικό Παλλήνης.

Την άνοδο στη Futsal Super League θα κερδίσει ο πρωταθλητής, ενώ ο δευτεραθλητής θα τεθεί σε διπλούς αγώνες μπαράζ με τον προτελευταίο της Super League Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

Οι ομάδες που θα προκριθούν θα τεθούν αντιμέτωπες την Κυριακή 20/3 στις 17:30 στον μεγάλο τελικό και αυτές που θα αποκλειστούν στον μικρό τελικό στις 15:30 για την 3η θέση.

 

Διαμονή στα Τρίκαλα

Οι Ευρυτάνες, που θα συμμετάσχουν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο “Ntinas”, όπως και η ομάδα των Τραχώνων. 

Η ανακοίνωση του συλλόγου: "🔵Με 18άδα στο Final 4 των Τρικάλων!

👉Ο Δημήτρης Αντωνίου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλήν του ανέτοιμου Σάκη Τσιλίκα.Εκτός έμειναν και οι Τσίπρας,Οικονόμου,Κωστής και Παπαιωάννου που δεν ακολουθούν την ομάδα στον δεύτερο γύρο!

⚽️Σημάντικη η επιστροφή του Τζίμη Κατσαδούρου έπειτα απο 9 μήνες απουσίας.Ο αρχηγός Γιώργος Μαντέκας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι κανονικά στην αποστολή."


Ζωντανή μετάδοση

Το Final 4 θα μεταδοθεί σε live streaming από το Trikala Live.

 

5 ευρώ το εισιτήριο

Η τιμή εισόδου και για τους τέσσερις αγώνες ανέρχεται στα 5 ευρώ και η είσοδος επιτρέπεται σε εμβολιασμένους η κατέχοντες πιστοποιητικό νόσησης.

 

Ένας τιμωρημένος

Απών από τον ημιτελικό θα είναι ο τιμωρημένος Γιάννης Σχοινάς των Τραχώνων, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα:

Futsal League

Ημιτελική Φάση

Α.Ο. Τρίκαλα Futsal-Λάρισα Futsal Κλειστό Κατσιμήδειο Τρικάλων 19-3-2022 18:00


Καρπενήσι Futsal-Τράχωνες Αλίμου Κλειστό Κατσιμήδειο Τρικάλων 19-3-2022 20:00


Τελική Φάση (20-3-2022)

15:30: Μικρός Τελικός

17:30: Μεγάλος Τελικός 


*Τους αγώνες θα σφυρίξουν οι: Βασίλης Χριστοδουλής, Δημήτρης Ζησιμόπουλος, Βαγγέλης Καραμαγκιόλας, Αδάμος Κουκούλης και Γιάννης Ντζέλιας. Παρατηρητής θα είναι ο Γρηγόρης Λάμπρος.