Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Οι πιθανότεροι αντίπαλοι του πρωταθλητή Ευρυτανίας


Στη «μάχη» των Play Off ανόδου για τη Γ΄ Εθνική θα μπει στις 8/5 ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο Αίολος. Συμμετέχει στον 6ο Όμιλο με αντιπάλους τους πρωταθλητές των ΕΠΣ: Αργολίδας, Βοιωτίας, Εύβοιας, Κορινθίας, Φωκίδας και τον δευτεραθλητή Πειραιά. Θα δώσει τρία ματς εντός έδρας και τρία παιχνίδια εκτός έδρας, ενώ την άνοδο μεταξύ των 7 ομάδων θα κερδίσουν οι 3 πρώτες της βαθμολογίας του μίνι πρωταθλήματος.

Στην ΕΠΣ Αργολίδας (3/5 αγωνιστικές των Play Off) ο ιστορικός Παναργειακός είναι στο +6 (53) από τον Τροιζηνιακό (47).

Στην ΕΠΣ Βοιωτίας (14/18 αγωνιστικές) ο Κυπάρισσος Αντίκυρας με παίχτη τον Σπύρο Κουτσούμπα προπορεύεται με 34 πόντους έναντι 30 του Ελλοπιακού και της Θήβας.

Στην ΕΠΣ Εύβοιας (18/26 αγωνιστικές) γίνεται τεράστια «μάχη», καθώς η Χαλκίδα έχει 42 βαθμούς, η Μακρυκάπα 41, ο Απόλλων Ερέτριας 40 και ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου 37 με ματς λιγότερο.

Στην ΕΠΣ Κορινθίας (4/10 αγωνιστικές των Play Off) o Τενεάτης Αθικίων με ποδοσφαιριστή τον Χρήστο Κατσίκα προηγείται με 11 πόντους. Ακολουθούν με 7 το Λουτράκι και ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου, ενώ 6 έχει ο ΠΑΣ Κόρινθος με ματς λιγότερο.

Στην ΕΠΣ Πειραιά δεν έχουν αρχίσει ακόμη τα μπαράζ, καθώς μόλις την Κυριακή 13 Μαρτίου ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια των τριών ομίλων. Συμμετέχουν σε αυτά έξι ομάδες Ελλάς Ποντίων, Αμφιάλη και Α.Ε. Χαραυγή Αστέρας, που θα αρχίσουν με 1 πόντο και οι: Α.Σ Ποντίων, Α.Ε. Μοσχάτου και Περαμαϊκός, που αρχίζουν χωρίς βαθμό

Στην ΕΠΣ Φωκίδας (17/22 αγωνιστικές) έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, καθώς ο Απόλλων Ευπαλίου έχει συγκεντρώσει 46 βαθμούς και ακολουθεί ο Αστέρας Ιτέας με 37.