Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Μπασκετικές Προβλέψεις(17/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες με σκοπό να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών θα αναλύσουμε το παιχνίδι μεταξύ της Μπασκόνια με την Άλμπα Βερολίνου λίγες εβδομάδες πριν το τέλος της κανονικής περιόδου στην Ευρωλίγκα.
 
Η Μπασκόνια κάνει την ύστατη προσπάθεια να προλάβει την οκτάδα,μετά τις ανακατατάξεις,λόγω της μη συμμετοχής των Ρωσικών ομάδων.Προέρχεται από δύο νίκες στην Ευρωλίγκα αλλά και δύο ήττες στο Ισπανικό πρωτάθλημα από Ομπραντόιρο και Μπαρτσελόνα.Απέναντι στους Γερμανούς είναι επιβεβλημένη η νίκη για τους Βάσκους προκειμένου να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για κάτι καλύτερο.
 
Η Άλμπα βρίσκεται στην 10η θέση της κατάταξης ,λίγο πιο πάνω από την Μπασκόνια,δύσκολα όμως θα διεκδικήσει θέση στα πλέι οφ,καθώς οι δυνατότητες της ομάδας δεν είναι τόσο υψηλές.Μπορεί οι Γερμανοί να έχουν τρεις συνεχόμενες επιτυχίες στα τελευταία παιχνίδια αλλά η έλλειψη ποιότητας και λύσεων από τον πάγκο δεν επιτρέπουν στο σύνολο του κόουτς Γκονζάλεθ να κάνει περαιτέρω όνειρα.Αμφίβολος για τον αγώνα παραμένει ο πολύ καλός σκόρερ Έρικσον.
Εκτίμησή μας είναι πως εύκολα ή δύσκολα οι Βάσκοι θα κατορθώσουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα λόγω του βάθους στον πάγκο τους αλλά και της σκληρής τους έδρας.
 
 
 
 
Για περισσότερες στοιχηματικες προτασεις επισκεφτειτε την νεα στοιχηματικη σελιδα του Παναγιωτη Βελαώρα (stokourbeti.gr)
 
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας(stokourbeti.gr)