Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Κ15: ΕΠΣ Ευρυτανίας-ΕΠΣ Φωκίδας 0-4

Με μια ακόμη ήττα ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος για τη φιλότιμη ομάδα κάτω των 15 της ΕΠΣ Ευρυτανίας, με την ΕΠΣ Φωκίδας να επικρατεί με σκορ 0-4.

Η συνάντηση διεξήχθη την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου, αρχίζοντας στη 13:00. Ήταν στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ15.

Η Ευρυτανία του Γιώργου Χρυσαφόπουλου παρά την καλή της εμφάνιση δεν απέσπασε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι. Είχε γενικότερα σε όλο το πρωτάθλημα ανταγωνιστική εικόνα και απέφυγε τα βαριά σκορ. Από τη μεσοεπιθετική της γραμμή απουσίασε σε αυτό το ματς ο τραυματίας Μάνος Αναστασόπουλος, με τους «πράσινους» να μένουν ξανά χωρίς γκολ.

Η Φωκίδα του Αλέξη Χαρακίδα ολοκλήρωσε ιδανικά την παρουσία της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας στο εκτός έδρας «διπλό». Σκόρερ για τους νικητές χρίστηκαν τέσσερις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές.

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν την πορεία τους στον θεσμό. Οι Ευρυτάνες τερμάτισαν 7οι χωρίς πόντο, ενώ η ΕΠΣΦ 5η, μαζί με την Καρδίτσα, φτάνοντας τους 6 βαθμούς.

 

Προεδρικές παρουσίες

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας Φάνης Αγγέλου. Από πλευράς ΕΠΣΕ παρόντες ήταν επίσης οι: Νίκος Δροσίνης, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Ηλίας Γκαλιμάνης και Βασίλης Στασινός.

 



Χωρίς γκολ& βαθμό

Παρά τις φιλότιμες εμφανίσεις της, η Ευρυτανία του Γιώργου Χρυσαφόπουλου τερμάτισε χωρίς βαθμό και γκολ. Δέχτηκε 23 τέρματα και ήταν ανταγωνιστική στα περισσότερα της παιχνίδια.  

 


2η νίκη

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέξη Χαρακίδα τερμάτισαν στην 5η θέση του ομίλου με 6 πόντους. Είχαν απολογισμό δυο νίκες και τέσσερις ήττες με τέρματα 7-12. Ξεχώρισε η πρώτη τους νίκη με 2-1 επί της Θεσσαλίας, η οποία πέρασε στην επόμενη φάση ως δεύτερη.

 


«Αγαπημένο» σκορ

Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Ευρυτανίας έληξαν με 0-4, έχοντας προηγηθεί τα αντίστοιχα με Βοιωτία και Φθιώτιδα.

 

Μόνιμα στις μικτές 


 

Η βοηθός διαιτητή Μαρία Πολυμέρου (Φωτογραφία) από την Φθιώτιδα  φέτος πέντε «ζευγάρια» αναμετρήσεων του ίδιου ομίλου.

 

Τα γκολ των νικητών




 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Χάρη Κουτσούμπα (Φωτογραφία πάνω αριστερά), με το ημίχρονο να λήγει στο 0-1. Στην επανάληψη σκόραραν μέσα σε τρία λεπτά, τρία γκολ. Συγκεκριμένα στο 44΄ με τον Γιώργο Σκαλτσογιάννη (Φωτογραφία πάνω δεξιά), στο 46΄ με τον Σωκράτη Μπακούρο  (Φωτογραφία κάτω δεξιά) και στο 47΄ με τον Θεοφάνη Τριάντη (Φωτογραφία κάτω αριστερά). Ο Τριάντης με τρία γκολ ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Φωκίδας στη διοργάνωση.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ευρυτανία (Γιώργος Χρυσαφόπουλος): Αναστασόπουλος, Καραγιάννης, Γενιτσαρόπουλος, Χρυσικός, Αθανασόπουλος, Παπαϊωάννου, Καρφής, Παπαροιδάμης, Χειλάς, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλίκας (Κουρλός, Καγκαράς, Καλύβας)

 

Φωκίδα (Αλέξης Χαρακίδας): Παπούλιας, Κοπολλάρι, Στρούζας, Κουτσούμπας, Μπακούρος, Σκαλτσογιάννης, Σουαΐπι, Αγγέλου, Αλτάνης, Δελμούζος, Τριάντης (Χειμωνίτης, Γεροδήμος, Μαρδάκης, Σέχου)

 

Διαιτητής: Παναγιώτης Χουλιάρας (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

1ος Βοηθός: Νικηφόρος Φαρμάκης (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

2η Βοηθός: Μαρία Πολυμέρου (ΣΔΠ Φθιώτιδας)

 





































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος