Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Καρπενήσι Futsal-Σάμος Futsal 7-2

Σε ρυθμούς ρελαντί το Καρπενήσι Futsal, «σφράγισε» την πρόκριση στο Final 4, καταβάλλοντας με 7-2 τη Σάμος Futsal.

Ο δεύτερος προημιτελικός της Futsal League διεξήχθη το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 19:30, παρουσία περίπου 50-60 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου έχοντας μετατρέψει το παιχνίδι σε διαδικαστικό χαρακτήρα έφτασε σε μια ακόμη νίκη. Τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκαν επτά διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, ενώ σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Οι Ευρυτάνες έκαναν μια δυνατή προπόνηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας, διεκδικώντας την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Έφτασαν μάλιστα στην 8η συνεχόμενη νίκη τους, πιστοποιώντας την πολύ καλή αγωνιστική τους κατάσταση.

Η Σάμος Futsal του Θοδωρή Μιχαλόπουλου ήταν αρκετά ανταγωνιστική και προσπάθησε φιλότιμα, ταξιδεύοντας επί το πλείστον με ποδοσφαιριστές που διαμένουν στην Αθήνα. Κράτησε το σκορ σε χαμηλά σχετικά επίπεδα, ενώ στην επανάληψη βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές. Η πορεία της ακριτικής ομάδας στο πρωτάθλημα έκλεισε επιτυχημένα.

Οι Ευρυτάνες προκρίθηκαν στο Final 4 ανόδου, το οποίο θα διεξαχθεί εντός Μαρτίου. Οι νησιώτες συνεχίζουν τις υποχρεώσεις τους για το κύπελλο Ελλάδος.

 

Τυπικό χαρακτήρα

Ύστερα από το νικηφόρο 14-1 στη Σάμο την προηγούμενη Κυριακή, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με την πρόκριση να έχει κριθεί.

 

Με 13αδα

Οι γηπεδούχοι είχαν 13 αθλητές στη διάθεση τους και δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Γιώργος Μαντέκας, που είδε το ματς από τον πάγκο.

 


Στο Final 4

Οι Ευρυτάνες έκαναν το 2 στα 2 και με συνολικό σκορ 21-3 πέρασαν στους «4», διεκδικώντας την άνοδο στη Futsal Super League. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η τελική 4αδα θα διεξαχθεί εντός Μαρτίου.

 

Μαθαίνει αντίπαλο

Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνίου θα παίξει στον νοκ-άουτ ημιτελικό με τον νικητή του ζευγαριού Τράχωνες Αλίμου-Αδέσποτος Αθηνών. Το πρώτο παιχνίδι έληξε με 3-2 υπέρ του Αδέσποτου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει το βράδυ της Κυριακής (27/2) στο κλειστό Κορυδαλλού.

 

Τίμησαν τους νησιώτες

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης και ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης βρέθηκαν κοντά στην ομάδα του Καρπενησίου. Μάλιστα προσέφεραν αναμνηστικά δώρα στην αποστολή της Σάμου, που έκανε ένα αρκετά μακρινό ταξίδι για τον προημιτελικό.

 




Συνεχίζει με κύπελλο

Η Σάμος θα αγωνιστεί εντός έδρας στους «8» του κυπέλλου με το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Η πορεία της στο πρωτάθλημα κρίνεται επιτυχημένη, καθώς η πρόκριση της στα προημιτελικά ήταν ένα βήμα παραπάνω για την ομάδα του Θοδωρή Μιχαλόπουλου.

 

Ρόστερ Αθήνας


 

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν στο Καρπενήσι με 8 αθλητές. Οι 6 ήταν από την Αθήνα συν τον Δημήτρη Δαγκλή και τον MVP γκολκίπερ Άκη Ζαχαριόγλου (Φωτογραφία) από τη Σάμο.

 

«Παρών» επαρχίας

Στην 4αδα προκρίθηκαν τρεις ομάδες της επαρχίας, καθώς το «εισιτήριο» πήραν και οι: Λάρισα Futsal και Α.Ο. Τρίκαλα Futsal. Το Final 4 θα συμπληρωθεί από μια ομάδα της Αθήνας.

 

Εύκολα στα 5

Οι Ευρυτάνες προηγήθηκαν με 5-0 στο α΄ μέρος. Σκόραραν κατά σειρά οι: Άλεξ Μπακαλίδης στο 9΄, Χρήστος Λέρης (Το σουτ του κόντραρε και στον Ανδρέα Οικονόμου) στο 12΄, Σπύρος Κυριαζάκης με αυτογκόλ στο 13΄ μετά από προσπάθεια του Χρήστου Λέρη, Γιάννης Τσούκας στο 18΄ και Γιάννης Πιστιόλης στο 19ο λεπτό.

 





Μαχητική η Σάμος

Το Καρπενήσι έφτασε στο 7-0 με τον Κωνσταντίνο Γυφτομήτρο στο 25΄ και τον Χρήστο Γενιτσαρόπουλο στο 28΄. Η φιλότιμη Σάμος μείωσε για το τελικό 7-2 με τον Κώστα Παπαδόπουλο στο 31΄ και τον Γιάννη Παπαδόπουλο στο 35΄.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Λέρης, Μπακαλίδης, Τσούκας, Πλεξίδας (Γυφτομήτρος, Δόσης, Μουρτογιάννης, Καραγιάννης, Γενιτσαρόπουλος, Μπουμπουρής, Πιστιόλης, Φακίτσας)

 

Σάμος Futsal (Θοδωρής Μιχαλόπουλος): Ζαχαριόγλου, Οικονόμου, Παπαδόπουλος Ι., Κώτσιας, Δαγκλής (Ευσταθίου, Παπαδόπουλος Κ., Κυριαζάκης)

 

Διαιτητές: Γιάννης Σέλελης& Στέλιος Σώμαλης

Χρονομέτρης: Ειρήνη Κατή

 







































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος