Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Π.Α.Κ.-ΓΑΣ Άμφισσας 44-75

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η νεανική Π.Α.Κ., αυτή τη φορά με 44-75 από τον ΓΑΣ Άμφισσας.

Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της Κατερίνας Μπαλωμένου έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε στη συνέχεια να διεκδικήσει κάτι από αυτόν τον αγώνα. Η πλειοψηφία των αθλητών της προέρχεται από τα τμήματα υποδομής, το οποίο είναι αρκετά ενθαρρυντικό δείγμα. Πρώτος σκόρερ της Π.Α.Κ. είναι ξανά ο Γιώργος Λάνης, ο οποίος σημείωσε 13. Η ομάδα του Καρπενησίου βρίσκεται στην τελευταία θέση, έχοντας τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς.

Ο ΓΑΣ Άμφισσας των Δημήτρη Λαλά και Νίκου Παπούλια παίρνοντας από το ξεκίνημα τα ηνία του παιχνιδιού έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα. Ο Μαρίνος Ρενέσης και ο Νίκος Παπούλιας πέτυχαν από 17 πόντους ο καθένας για τους φιλοξενούμενους. Το σύνολο της Φωκίδας έχει πλέον μια νίκη και δυο ήττες, πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας του.

Την επόμενη (4η) αγωνιστική η Πανευρυτανική θα παίξει στην Ιστιαία με την πρωτοπόρο Ακαδημία. Η Άμφισσα αντιμετωπίζει στη Λαμία τον Πρωτέα.

 

1η νίκη

Ο Γυμναστική Ακαδημία Συνεργασίας Άμφισσας πέτυχε την πρώτη νίκη στην ιστορία του, καθώς ιδρύθηκε μόλις το 2020.

 

Ψηλά ο Λάνης


 

Για δεύτερο ματς της Πανευρυτανικής ο Γιώργος Λάνης (Φωτογραφία) ξεχώρισε στο σκοράρισμα, σταματώντας στους 13 πόντους με ένα εύστοχο 3ποντο. Ο νεαρός Δημήτρης Μαυραγάνης ακολούθησε με 12.

 

4 νέα πρόσωπα


 

Για την ομάδα της Κατερίνας Μπαλωμένου την πρώτη τους φετινή εμφάνιση έκαναν οι: Γιάννης Κουδουνάς, Δημήτρης Μαυραγάνης (Φωτογραφία), Μπάμπης Χαντζόπουλος και Νίκος Γραμματίκας.

 

Σταμάτησαν στους 17


 

Για τους νικητές ο Μαρίνος Ρενέσης (Φωτογραφία) και ο Νίκος Παπούλιας σημείωσαν 17 πόντους. Ο δεύτερος πέτυχε και ένα τρίποντο.

 

Προπονητής του Απόλλωνα


 

Ο έμπειρος Νίκος Παπούλιας (Φωτογραφία) είναι προπονητής του Απόλλωνα Λιβαδειάς, που αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ.

 

Καλύτερα ο ΓΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι προπορεύτηκαν από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο με σκορ 10-25.

 

Οριακή αύξηση

Μετά από ένα επιμέρους 14-18 το συγκρότημα των Λαλά-Παπούλια έκλεισε το ημίχρονο στο 24-43.

 

Ίδιος ρυθμός

Μετά από ένα επιμέρους 10-14 το τρίτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 34-57

 

Στο τελικό +31

Η ομάδα της Φωκίδας επιβλήθηκε των φιλότιμων νεαρών Καρπενησιωτών με το τελικό 44-75. Το επιμέρους σκορ της τελευταίας περιόδου ήταν 10-18.

 

Τα δεκάλεπτα

10-25, 24-43, 34-57, 44-75

 

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Ρουμελιώτης 5(1), Πιπέρας 3(1), Γραμματίκας, Λάνης 13(1), Κουδουνάς 2, Κότσιεβ, Ανδρεάκης, Χαντζόπουλος, Μαυραγάνης 12, Γεμενής, Τσάνε 9

 

ΓΑΣ Άμφισσας (Δημήτρης Λαλάς& Νίκος Παπούλιας): Λαλάς 1, Μαργώνης, Φαρόπουλος, Ρενέσης 17, Βουρνούς 8, Ρήγας 8, Κουτόνιας 4, Σαπουντζής 4, Παπούλιας 17(1), Δρίβας 4, Βενετσάνης 10

 

Διαιτητές: Μαρία Ζαφείρη& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτές:  Νίκος Μακρής-Γιάννης Χαντζόπουλος-Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 


















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος