Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Κ17: ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας 7-1

Χωρίς να δυσκολευτεί η ομάδα κάτω των 17 της ΕΠΣ Εύβοιας επικράτησε της αντίστοιχης της ΕΠΣ Ευρυτανίας με 7-1, έχοντας προηγηθεί με 3-0 από το πρώτο 45λεπτο.

Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (4ος Όμιλος). Άρχισε στις 2 και 30 στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου.

Η Εύβοια των Αργύρη Μαστραγγελή και Παναγιώτη Κοντογιάννη είχε ένα ξεκούραστο απόγευμα, φτάνοντας στην πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Ξεχώρισαν στο σκοράρισμα ο Βασίλης Τσεμπελίκος με τρία γκολ και ο Αργύρης Μαρνέζος με δυο τέρματα. Οι δυνατοί Ευβοιώτες έφτασαν τους 4 πόντους και είναι στην κορυφή, μαζί με την Θεσσαλία, στοχεύοντας στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού

Η Ευρυτανία του Δημήτρη Αντωνίου στη δική της πρεμιέρα προσπάθησε ηρωικά και σε αυτήν την κατηγορία παρά τις αντιξοότητες και κρατά από αυτό το παιχνίδι το «γκολ της τιμής» στην επανάληψη. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του νομού μας εκπροσωπούν το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο μαζί με τη διοίκηση της Ενώσεως και τους προπονητές τους με νύχια και με δόντια και στα φετινά πρωταθλήματα.

Στο πλαίσιο της επόμενης 3ης αγωνιστικής οι νικητές θα «κοντραριστούν» εκτός έδρας με τη Βοιωτία. Νέο εκτός έδρας παιχνίδι για την Ευρυτανία, αυτή τη φορά κόντρα στη Θεσσαλία.

 

Ίδια 3αδα

Η διαιτητική τριάδα των: Παπαλαμπρόπουλου, Τσώνη και Βασιλείου από τη Βοιωτία σφύριξε και το 2ο ματς.

 

Περιορισμένες επιλογές

Ο προπονητής της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Αντωνίου είχε και αυτός ελάχιστες επιλογές στη διάθεση του. Μάλιστα η μικτή μας παίζει με κατά συνθήκη τερματοφύλακα.

 


Όλοι με συμμετοχές

Από τους 11 ποδοσφαιριστές που μετείχαν στο αρχικό σχήμα οι 8 ανήκουν στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002, που αποτελεί τον «κορμό» της ομάδας, οι δυο στον Αίολο και ένας στην Ποταμιά, ενώ οι δυο παίχτες που πέρασαν ως αλλαγή είναι μέλη του ΑΠΟΚ. Άπαντες έχουν συμμετοχές στην Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας. Στην κατηγορία Κ17 λαμβάνουν μέρος αθλητές που έχουν γεννηθεί το 2005 και το 2006.

 

Χωρίς Πετράκη

Από την Εύβοια δεν αγωνίστηκε ο τιμωρημένος Διονύσης Πετράκης.

 

Ισοπαλία στην πρεμιέρα

Η Εύβοια είχε αναδειχτεί ισόπαλη στην πρεμιέρα κόντρα στη Θεσσαλία με 2-2 σε παιχνίδι που έγινε στο Φραντζή. Σκόρερ ήταν οι: Γιώργος Ξυράφης και Βελισάριος Βελής. Αντίθετα οι Ευρυτάνες δεν είχαν ματς στα πόδια τους μετά την αναβολή των παιχνιδιών με την ΕΠΣ Καρδίτσας.

 

Ημίχρονο 3-0

Η Εύβοια προηγήθηκε στο ημίχρονο με 3-0, έχοντας ως σκόρερ τους: Αργύρη Μαρνέζο της ΑΕΚ Νέου Πύργου (Δυο γκολ) και Αναστάση Συνοδάκη της Προποντίδας.

 

Στα 7 η Εύβοια και η μείωση της ΕΠΣΕ

Στην επανάληψη σκόραρε για την Εύβοια οι: Βαγγέλης-Θανάσης Κατσαρής του ΑΠΣ Σταυρού, ενώ χατ-τρικ πέτυχε ο Βασίλης Τσεμπελίκος της Δροσιάς, που πέρασε ως αλλαγή.

Το γκολ της τιμής για την Ευρυτανία πέτυχε ο Αλέξανδρος Μπομποτσιάρης (Νο13) του Βελουχίου, που είχε μπει ως αλλαγή και μείωσε για το τελικό 7-1.

 



Συνθέσεις Ομάδων

Εύβοια (Αργύρης Μαστραγγελής& Παναγιώτης Κοντογιάννης): Αλωπούδης, Κατσαρής, Ντασιώτης, Ξυράφης, Βρακάς, Αργυρίου, Λαλάκος, Ζαχαράκης, Συνοδάκης, Βελής, Μαρνέζος (Ηλιόπουλος, Σολλάκου, Κουτουλής, Κυριακλείδης, Καπουρίτης, Τσεμπελίκος, Μαρτσούκος)

 

 Ευρυτανία (Δημήτρης Αντωνίου): Δροσίνης, Κελεσίδης, Τσιάρας, Ρεσίτης, Καρδαμπίκης, Μουρτογιάννης, Παρούτσας, Σταμούλης, Κοτρώνης, Πιστιόλης, Σερπάνος (Κουτούμπας, Μπομποτσιάρης)

 

Διαιτητής: Γεώργιος Παπαλαμπρόπουλος (ΣΔΠ Βοιωτίας)

1ος Βοηθός: Ιωάννης Τσώνης (ΣΔΠ Βοιωτίας)

2ος Βοηθός: Κώστας Βασιλείου (ΣΔΠ Βοιωτίας)

 
















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος, Φωτογραφίες: Λάκης Αναστασόπουλος, egnomi.gr, starsports.gr