Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Επτά μετάλλια και ατομικά ρεκόρ για τον Κ.Ο.Κ. στην «1η Νηρεάδα»


Η προαγωνιστικη ομάδα του Κ.Ο. Καρπενησιου συμμετείχε το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου στην «1η Νηρεάδα», που διοργανώθηκε στην πόλη της Καρδίτσας. Συγκεκριμένα η ομάδα του Κ.Ο.Κ. ταξίδεψε στην γειτονική πόλη με 12 αθλητές υπό την καθοδήγηση του προπονητή του, Μάριου Κωνσταντακόπουλου. 

Ειδική αναφορά αξίζει στις Κουδουνα Ηλιάνα και Ράικου Πολυδωρα, οι οποίες έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνες, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, γεμίζοντας τες με ενέργεια και ανυπομονησία για την επόμενη φορά. 

Επίσης, ο αθλητής του συλλόγου Παππάς Παναγιώτης συμμετείχε στους πρώτους του αγώνες μετά από απουσία 6 μηνών από οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα λόγω ενός προβλήματος υγείας. Ο Παναγιώτης, λίγο καιρό πριν, μόλις πρωτομπηκε στο νερό, η πρώτη του ερώτηση ήταν, "Κύριε, ποτε θα μπορώ να πάω σε αγώνες;" Τέτοια σπάνια περιστατικά μας υπενθυμίζουν γιατί πραγματικά ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και τι χαρά αυτός προσφέρει στα παιδιά μας, αναφέρει με δελτίο τύπου του ο σύλλογος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι όλα τα παιδιά συνέτριψαν τα ατομικά τους ρεκόρ, καταφέρνοντας να κερδίσουν 7 μετάλλια (2 χρυσά, 1 αργυρό, 4 χάλκινα).

Στους αγώνες συμμετείχαν οι: Παππάς Παναγιώτης, Τριανταφύλλου Παναγιώτης, Τσιγαριδας Γιάννης, Κακαβάς Γιάννης, Κωτσοκαλης Παναγιώτης, Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Γκαριλας Νικόλας, Φαρμάκης Κωνσταντίνος, Κουτρουμπα Παναγιώτα, Παππά Δανάη , Ράικου Πολυδωρα και Κουδουνα Ηλιάνα.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες, τονίζει κλείνοντας  ο σύλλογος, ευχόμενος στους επόμενους αγώνες να είναι όλοι οι αθλητές υγιείς και η αποστολή πλήρης. 

 

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είχαν ως εξής: 

Παναγιώτα Κουτρούμπα: 1η στα 200 μ. ελεύθερο, 3η στα 100 μ. πρόσθιο

Πολυδώρα Ράικου: 1η στα 50 μ. ύπτιο, 13η στα 50 μ. ελεύθερο

Νίκος Γκαρίλας: 2ος στα 100 μ. ελεύθερο, 4ος στα 50 μ. ελεύθερο

Παναγιώτης Κωτσοκάλης: 3ος στα 100 μ. ελεύθερο, 6ος στα 100 μ. ύπτιο

Κωνσταντίνος Φαρμάκης: 3ος στα 50 μ. ύπτιο, 8ος στα 50 μ. ελεύθερο  

Δανάη Παππά: 3η στα 100 μ. ελεύθερο, 4η στα 50 μ. ελεύθερο

Παναγιώτης Τριανταφύλλου: 4ος στα 50 μ. πρόσθιο, 5ος στα 100 μ. πρόσθιο

Γιάννης Κακαβάς: 4ος στα 50 μ. πρόσθιο, 6ος στα 50 μ. ύπτιο

Ηλιάνα Κουδουνά: 6η στα 50 μ. ύπτιο, 6η στα 50 μ. ελεύθερο

Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος: 6ος στα 50 μ. ελεύθερο, 7ος στα 50 μ. ύπτιο

Γιάννης Τσιγαρίδας: 9ος στα 50 μ. ύπτιο, 9ος στα 50 μ. ελεύθερο

Παναγιώτης-Ιωάννης Παππάς: 13ος στα 100 μ. ελεύθερο, 15ος στα 50 μ. ελεύθερο