Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Καρπενήσι Futsal-ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων 8-3

Την ολική ανατροπή έκανε στην επανάληψη το Καρπενήσι Futsal, που επιβλήθηκε με 8-3 της νεανικής Υπεροχής Τρικάλων και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 23 Ιανουαρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Futsal League, παρουσία περίπου 40 θεατών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου βρήκε τα πατήματα του στο δεύτερο 20λεπτο και συνέχισε με την 4η συνεχόμενη νίκη του. Οι Ευρυτάνες μετά από ένα κάκιστο πρώτο μέρος, έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσούκα που πέτυχε τέσσερα γκολ. Οι «άσπροι» έφτασαν τους 21 πόντους και φιλοδοξούν να τελειώσουν την πρώτη φάση στην 1η θέση.

Ο ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων του Νίκου Παπακυρίτση αποτελεί ένα αρκετά καλοδουλεμένο σύνολο και έβαλε δύσκολα στους Καρπενησιώτες για ένα ακόμη παιχνίδι. Μάλιστα στο πρώτο μέρος ήταν μπροστά με 2-3 και αδικείται από τη βαθμολογική του θέση. Οι «μωβ» έχοντας αποστολή μόλις επτά ποδοσφαιριστών, δεν κατάφεραν στην επανάληψη να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο γνωρίζοντας την ήττα. Ο ΠΑΣ παρέμεινε στους 10 βαθμούς και βρίσκεται εκτός της προνομιούχου 4αδας.

Την επόμενη (13η) αγωνιστική την Κυριακή(30/1) για την 13η και προτελευταία αγωνιστική το Καρπενήσι θα παίξει στο Αθλητικό Κέντρο Δ΄ Ηλιούπολης με την Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου, ενώ οι Τρικαλινοί υποδέχονται τον ΠΑΣ Λαμία Futsal.

 

Με τύμπανο

Οι Καρπενησιώτες είχαν την υποστήριξη των θεατών τους, που τους ενθάρρυναν με τύμπανο. Το ματς παρακολούθησαν περίπου 40 φίλαθλοι. Δικαίωμα εισόδου έχει μόνο το 10% εμβολιασμένων η ατόμων με πιστοποιητικών νόσησης της χωρητικότητας.

 


Σε εξαιρετική κατάσταση

Από πλευράς γηπεδούχων ο τερματοφύλακας Γιώργος Καλύβας και ο αμυντικός Βαγγέλης Αθανασόπουλος ήταν ξανά οι κορυφαίοι της ομάδας τους, μαζί με τον Γιάννη Τσούκα και τον Άλεξ Μπακαλίδη. Ο Τσούκας πέτυχε καρέ τερμάτων, φτάνοντας τα 9 στο πρωτάθλημα.

 

Στον πάγκο ο αρχηγός

Δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Γιώργος Μαντέκας που έμεινε στον πάγκο, ενώ εκτός αποστολής ήταν οι: Κώστας Μπουμπουρής, Βασίλης Δόσης, Σάκης Τσιλίκας, Χρήστος Γενιτσαρόπουλος και Θωμάς Τσίπρας.

 


Ιδανικός 2ος γύρος

Το 4 στα 4 έχει κάνει στον 2ο γύρο το συγκρότημα του Δημήτρη Αντωνίου, που βρίσκεται στην κορυφή και κάνει τα πλάνα του για τους διπλούς νοκ-άουτ προημιτελικούς.

 

Δεν σκόραραν

Ο Χρήστος Λέρης του Καρπενησίου και ο Νίκος Λάμπουρας της Υπεροχής είχαν πρωταγωνιστήσει στο προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του με τέσσερα γκολ, ωστόσο σε αυτό το ματς δεν βρήκαν δίχτυα. Ο Λέρης είναι μάλιστα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 19 γκολ.

 

Με 7αδα

Η αξιόλογη και νεανική Υπεροχή του Νίκου Παπακυρίτση και του συνεργάτη του Στράτου Βατή ταξίδεψε στο Καρπενήσι με απουσίες και μόλις 7 αθλητές, έχοντας αρκετές ελλείψεις.

 

Καινούργια πρόσωπα 


 

Για τους Τρικαλινούς έκαναν ντεμπούτο ο τερματοφύλακας Στέλιος Τσιότρας (Φωτογραφία) και ο Κύπριος Κυριάκος Μαυρικίου.

 

Πρώτο Ναπολέοντα


 

Ο νεαρός Ναπολέων Μουρτογιάννης (Φωτογραφία) πέτυχε το πρώτο του τέρμα στη Futsal League.

 

Μπροστά η Υπεροχή 


 

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με 2-3. Το Καρπενήσι άνοιξε το σκορ με τον Γιάννη Τσούκα στο 1΄ και ο Αποστόλης Τσαρέλας ισοφάρισε σε 1-1 στο 3ο λεπτό, με το 16ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Άλεξ Μπακαλίδης διαμόρφωσε στο 7΄ το 2-1, αλλά ο Άκης Σαραντάρης (Φωτογραφία) με δυο προσωπικά γκολ στο 13ο λεπτό έκανε το 2-2 και το 2-3 αντίστοιχα.

 





Ανατροπή Καρπενησίου 


 

 

 

 

 

 

Έδειξε σοβαρό πρόσωπο στην επανάληψη το Καρπενήσι και γύρισε «τούμπα» το ματς από 2-3 σε 8-3. Ο Γιάννης Τσούκας (Φωτογραφία Αριστερά) στο 25΄, στο 30΄ και στο 34΄ ήταν ο απόλυτος πρωταγνωιστής, «γράφοντας» το 5-3. Με το 2ο προσωπικό γκολ του Άλεξ Μπακαλίδη (Φωτογραφία Δεξιά) στο 36΄ έγινε το 6-3, ενώ ο Γιώργος Πλεξίδας στο 39΄ και ο Ναπολέων Μουρτογιάννης στο 40΄ έδωσαν πνοή από τον πάγκο για το τελικό 8-3.

 



Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Λέρης, Παχής, Τσούκας, Αθανασόπουλος (Μπακαλίδης, Ζαχαράκης, Καραγιάννης, Μουρτογιάννης, Φακίτσας, Γυφτομήτρος, Πλεξίδας, Μαντέκας)

 

ΠΑΣ Υπεροχή Τρικάλων (Νίκος Παπακυρίτσης): Τσιότρας, Μαυρικίου, Σαραντάρης, Μουρίκης, Τσαρέλας (Βατής, Λάμπουρας)

 

Διαιτητές: Λάμπρος Κολοκώτσιος& Στέλιος Σώμαλης

Χρονομέτρης: Ειρήνη Κατή

 
































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος