Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Ποταμιά-ΑΠΟΚ Βελούχι 3-0 α.α.

Την πρόκριση στα ημιτελικά χωρίς αγώνα κέρδισε η Ποταμιά, καθώς το Βελούχι δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο στο μεταξύ τους ματς, γράφοντας μια «μαύρη» σελίδα στην ιστορία του.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση επρόκειτο να διεξαχθεί το Σάββατο 22 Ιανουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου για την 1η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάστηκε μόνο η ομάδα του Γιάννη Φλωράκη, κερδίζοντας το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0.

Ο διαιτητής Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος ανέγραψε στο φύλλο αγώνος: «Κατά την καθορισμένη ώρα και αφού περιμέναμε τον προβλεπόμενο χρόνο η φιλοξενούμενη ομάδα ΑΠΟΚ το Βελούχι δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο. Καμία άλλη παρατήρηση"

Οι Μεγαλοχωρίτες κατέλαβαν τη 2η θέση του ομίλου τους και πέρασαν στους «4», αντιμετωπίζοντας σε νοκ-άουτ ημιτελικό την Ακαδημία. 

 

Συνθέσεις Ομάδων

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας Γ., Μπουμπουρής, Κατσαρής, Ηλιάδης, Μαντζιούτας, Ξαγάρας, Κουτσουπιάς Κ., Κουτσουπιάς Θ., Νούλας, Λέρης, Πλεξίδας (Ζαλοκώστας, Χρυσικός, Σβερώνης, Φαρμάκης, Κατσαρός, Καλύβας Κ., Σταμούλης Θ.)

 

ΑΠΟΚ Βελούχι (-): -

 

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Στέλιος Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 





Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος