Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021

Καρπενήσι Futsal-Α.Ο. Τρίκαλα Futsal 9-5

Στις νίκες επέστρεψε το ισχυρό Καρπενήσι Futsal, που επιβλήθηκε το πολύ καλού και μαχητικού Α.Ο. Τρίκαλα Futsal με το ευρύ 9-5.

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6. Ήταν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Futsal League, με τις δυο ομάδες να τίθενται ξανά αντιμέτωπες σε δυο εβδομάδες.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου ήταν αρκετά καλό και αποτελεσματικό στο επιθετικό κομμάτι, με την εμπειρία έναντι του αντιπάλου του να διαμορφώνει και το τελικό σκορ. Χρήστος Λέρης και Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος με τέσσερα γκολ ο καθένας πήραν τις «πλάτες» τους την Ευρυτανική ομάδα. Οι «άσπροι» έφτασαν τους 6 βαθμούς και είναι 3οι με δυο νίκες και μια ήττα, έχοντας το 2/2 στην έδρα τους. 

Ο Α.Ο. Τρίκαλα Futsal του Γιώργου Λουλέ ήταν αρκετά άτυχος, χάνοντας πολλές ευκαιρίες και δημιουργώντας τις προυποθέσεις για περισσότερα τέρματα. Ο Μπάμπης Γάτσιος σημείωσε χατ-τρικ, ενώ κομβικός ήταν ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Άκη Αζίζ. Οι Θεσσαλοί στην πρώτη τους παρουσία στη σάλα έχουν συγκεντρώσει ως τώρα 4 πόντους (1 νίκη-1 ισοπαλία-2 ήττες), βρισκόμενοι στην 4η θέση και διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Για την επόμενη (5η) αγωνιστική οι Ευρυτάνες θα παίξουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στα Τρίκαλα με την Υπεροχή . Ο Α.Ο.Τ. υποδέχεται την ίδια ημέρα τον ΠΑΣ Λαμία.

 

Ενδιαφέρον για το futsal

Ο κόσμος του Καρπενησίου δείχνει ενδιαφέρον για το άθλημα της σάλας και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Ωστόσο, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από όλους.

 


Καρέ γκολ 


 

 

 

 

 

 

 

Από πλευράς Καρπενησίου ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία αριστερά) πέτυχε 4 γκολ και έφτασε τα 8. Ο 14χρονος Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος (Φωτογραφία δεξιά) εντυπωσίασε επίσης, σημειώνοντας καρέ.

 

Ντεμπούτο Αθανασόπουλου


 

Την πρώτη του εμφάνιση στη Futsal League με τα χρώματα των γηπεδούχων έκανε ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος (Φωτογραφία).

 

Διοικητική παρουσία

Το ματς παρακολούθησαν και τα 5 μέλη της διοίκησης του Καρπενησίου, που αποτελείται από τους: Νίκο Κωστή, Κώστα Κονιαβίτη, Κώστα Αλαφροπάτη, Βασίλη Κωστόπουλο και Δημήτρη Κολλημένο.

 

Δυο νέα πρόσωπα 



 

 

 

 

 

 

Ο τερματοφύλακας Βασίλης Δόσης (Φωτογραφία αριστερά) και ο έμπειρος Άλεξ Μπακαλίδης (Φωτογραφία δεξιά) έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με τους νικητές.

 

Λέρης 8-Γάτσιος 7

Ο Χρήστος Λέρης του Καρπενησίου έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και ο Μπάμπης Γάτσιος των Τρικάλων τα 7.

 

Ο έμπειρος αρχηγός


 

Ξεχωρίζει με την παρουσία του ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος (Φωτογραφία), αρχηγός των Τρικάλων. Έχει αγωνιστεί στην Α΄ Εθνική (11Χ11) και πράσει μεταξύ άλλων από: Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή, Α.Ο. Τρίκαλα και Λάρισα.

 

Κύπελλο σε δυο εβδομάδες

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στο Καρπενήσι οι δυο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες για το εξ αναβολής ματς κυπέλλου. Ο νικητής υποδέχεται στην έδρα του τον Γ.Σ. Σαλαμίνας, ομάδα της Futsal Super League.

 

Απών ο Στάμος

Ο γνώριμος μας πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ Χρήστος Στάμος δεν ακολούθησε την αποστολή λόγω τραυματισμού.

 

Άψογα οργανωμένος

Η ομάδα των Τρικάλων αποτελεί ένα νεοσύστατο τμήμα του ερασιτέχνη, αποτελώντας ένα αρκετά οργανωμένο σωματείο. Τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού έχει ο υπεύθυνος του ερασιτέχνη Δημοσθένης Μπαλάφας και του προπονητή ο Γιώργος Λουλές.

 


Γνώριμοι αντίπαλοι

Αρκετοί ποδοσφαιριστές των Τρικάλων έχουν τεθεί αντιμέτωποι με τις ομάδες της Ευρυτανίας στα γήπεδα της Γ΄ και της Δ΄ Εθνικής.

 

«Νταμπλ» σκορ


 

Mόλις στο 1΄ ο Μπάμπης Γάτσιος (Φωτογραφία) έκανε το 0-1 για τα Τρίκαλα. Ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος ισοφάρισε στο 7΄, αλλά ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος στο 8ο λεπτό «έγραψε» το 1-2. Με τέρματα των: Κωνσταντίνου Γυφτομήτρου στο 10΄ και δυο του Χρήστου Λέρη στο 12΄ και στο 15΄ το Καρπενήσι έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 4-2.

 


Τραυματισμός Αζίζ 


 

Κατά τη διάρκεια του α΄ μέρος τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών Άκης Αζίζ (Φωτογραφία).

 


Έφτασε στη νίκη


 

Ανοιχτό ματς έγινε στην επανάληψη, με το σκορ να καταλήγει στο τελικό 9-5. Με τέρμα του Αχιλλέα Σαρακατσάνου στο 23΄ ο Α.Ο.Τ. μείωσε σε 4-3. Οι: Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος στο 26΄, Χρήστος Λέρης στο 27΄ και Κώστας Μπουμπουρής (Φωτογραφία) στο 31΄ «έγραψαν» το 7-3. Με νέο γκολ του Κωνσταντίνου Γυφτομήτρου στο 35ο λεπτό πραγματοποιήθηκε το 8-3. Ο Μπάμπης Γάτσιος με δυο προσωπικά γκολ έκανε το 8-5 στο 38΄ και στο 39΄. Στο ίδιο λεπτό ο Χρήστος Λέρης έκανε το τελικό 9-5.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Δόσης, Μαντέκας, Ζαχαράκης, Μπακαλίδης, Μπουμπουρής (Λέρης, Μουρτογιάννης, Γενιτσαρόπουλος, Πλεξίδας, Γυφτομήτρος, Αθανασόπουλος, Καλύβας)

 

Α.Ο. Τρίκαλα Futsal (Γιώργος Λούλες): Αζίζ, Σαρακατσάνος, Γκίτσας, Γάτσιος, Μιχαλάκης (Ράπτης, Τσέκας, Κουμπής, Σίμος, Παπαθανασίου Α., Παπαθανασίου Κ., Μαυρίκος, Διβανές, Μπαλάφας)

 

Διαιτητές: Γιάννης Σέλελης &Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος

Χρονομέτρης: Λάμπρος Κολοκώτσιος

 




































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος