Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Καρπενήσι Futsal-Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου 9-4

Με σκορ 9-4 επιβλήθηκε το Καρπενήσι Futsal της Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου και έκανε ένα ακόμη «βήμα» για την εξασφάλιση μιας θέσης στην πρώτη 4αδα του ομίλου.

Η συνάντηση ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Futsal League (2ος Όμιλος) και άρχισε στις 6 την Κυριακή 21 Νοεμβρίου παρουσία περίπου 50 φιλάθλων.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου εκμεταλλεύτηκε για μια ακόμη φορά τη δύναμη της έδρας και έφτασε τους 9 βαθμούς (3 νίκες και 2 ήττες), έχοντας τον έλεγχο και την υπεροχή από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Από δυο τέρματα σημείωσαν οι: Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος, Σάκης Τσιλίκας και Φώτης Ζαχαράκης.

Η Α.Ε.Κ.Α του Κίμωνα Αναστασίου βελτίωσε την επιθετική της απόδοση στην επανάληψη και πίεσε τον αντίπαλο, όταν και χρησιμοποίησε τον 5ο παίχτη. Παρόλα αυτά η πλάστιγγα είχε γείρει υπέρ του Καρπενησίου. Ο Μηνάς Μουτσόπουλος πέτυχε τα δυο από τα τέσσερα γκολ της φιλότιμης Αθηναϊκής ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στην τελευταία θέση με 2 πόντους, έχοντας δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Για την επόμενη (7η) και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου οι Ευρυτάνες την Κυριακή 28 Νοεμβρίου έχουν ένα σημαντικό ματς στην Αθήνα με τον πρωτοπόρο Αδέσποτο. Η Α.Ε.Κ.Α. υποδέχεται τον ΠΑΣ Λαμία Futsal.

 

«Δίψα» για futsal

Για ένα ακόμη ματς στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί θεατές και αναμένονται ακόμη περισσότεροι στα επόμενα παιχνίδια των Ευρυτάνων.

 


Φιλότιμη η Α.Ε.Κ.Α.

Η ομάδα του Κίμωνα Αναστασίου κάνει μια αρκετά αξιόλογη προσπάθεια, συμμετέχοντας σταθερά στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Πρόεδρος της είναι ο γνώριμος μας Κώστας Αλάσσας και αρχηγός της ο Γιώργος Αργυρός.

 

Ένα κρούσμα

Ένας ποδοσφαιριστής του Καρπενησίου διαγνώστηκε θετικός στον covid-19 και ήταν εκτός αποστολής.

 

Αντίπαλος με Κόμπρα


 

Ο Βασίλης Σιόκας (Φωτογραφία) της Α.Ε.Κ.Α  είχε τεθεί αντιμέτωπος με τους Καρπενησιώτες και προ δυο ετών με τη φανέλα της Κόμπρας.

 

Aνέβηκε 2ο

Το Καρπενήσι που διαθέτει την καλύτερη επίθεση έφτασε στη 2η θέση με 9 πόντους, όσους έχει και η Λάρισα.

 

Πέτυχαν από δυο



 

Για το Καρπενήσι από δυο γκολ σημείωσαν οι: Σάκης Τσιλίκας (Φωτογραφία αριστερά), Φώτης Ζαχαράκης (Φωτογραφία κέντρο) και Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος. Για την Α.Ε.Κ.Α Ο Μηνάς Μουτσόπουλος (Φωτογραφία δεξιά) σκόραρε δις.

 

Ζεστό νερό

Ο Δήμος Καρπενησίου και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Σβερώνης φρόντισαν, ώστε να υπάρχει ζεστό νερό στα αποδυτήρια των αθλητών, με τους φιλοξενούμενους να ευχαριστούν για τη φιλοξενία.

 

Τριάδα σχολής

Η 3αδα των Γιάννη Σέλελη, Λάμπρου Κολοκώτσιου και Στέλιου Σώμαλη παρακολούθησε πρόσφατα τη σχολή διαιτησίας που πραγματοποιήθηκε στη Λαμία.

 

Με 5ο παίχτη


 

Οι παίχτες του Κίμωνα Αναστασίου έπαιξαν στην επανάληψη με 5ο παίχτη τον 47χρονο Μιχάλη Σταυροχρήστο (Φωτογραφία).

 


Μόλις δυο γκολ


 

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Ο Σάκης Τσιλίκας στο 6΄ και ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία) στο 7΄ πέτυχαν τα τέρματα του Καρπενησίου. Ο Λέρης έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

 


Άνοιξε το ματς



 

 

 

 

 

 

 

Αρκετά πιο ανοιχτό και όμορφο ματς έγινε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο τελικό 9-4. Βελτιώθηκε επιθετικά η Α.Ε.Κ.Α., που έπαιξε με τον 5ο παίχτη. Ο αρχηγός Γιώργος Μαντέκας έκανε το 3-0 στο 21΄ και ο Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος (Φωτογραφία αριστερά) στο 25΄ το 4-0. Με γκολ του Φώτη Ζαχαράκη έγινε το 5-0 στο 28΄, ενώ ο πρώτος σκόρερ της Α.Ε.Κ.Α. Χρήστος Βαρβαγιάννης (Φωτογραφία δεξιά) μείωσε σε 5-1 στο 29ο λεπτό. Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος στο 32΄, Χρήστος Γενιτσαρόπουλος στο 33΄ και Μηνάς Μουτσόπουλος στο 34΄ «έγραψαν» κατά σειρά το 7-2. Ο Σάκης Τσιλίκας στο 35΄ και ο Μηνάς Μουτσόπουλος στο 36΄ έβαλαν το δεύτερο προσωπικό τους γκολ για το 8-3. Το τελικό 9-4 διαμορφώθηκε με σκόρερ τους: Φώτη Ζαχαράκη στο 37ο λεπτό και Βασίλη Σιόκα στο 39΄.

Ο Γυφτομήτρος των νικητών έφτασε τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα και ο Βαρβαγιάννης των ηττημένων τα 6.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Μαντέκας, Γενιτσαρόπουλος, Ζαχαράκης, Λέρης (Παχής, Γυφτομήτρος, Πλεξίδας, Μουρτογιάννης, Μπουμπουρής, Δόσης, Καραγιάννης, Τσίπρας, Τσιλίκας)

 

Α.Ε. Καλαμακίου Αλίμου (Κίμωνας Αναστασίου): Λύτρας, Βλάχος, Μουτσόπουλος, Βαρβαγιάννης, Κορίλλης (Σιόκας, Σταυροχρήστος, Κακαβάς, Αργυρός)

 

Διαιτητές: Γιάννης Σέλελης& Λάμπρος Κολοκώτσιος

Χρονομέτρης: Στέλιος Σώμαλης

 




























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος