Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021

Παίδες: Π.Α.Κ.-Αναγέννηση Λαμίας 44-82

Εύκολα πέρασε από το Καρπενήσι η Αναγέννηση Λαμίας, που επιβλήθηκε της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης με 44-82 για την πρεμιέρα του 2ου γύρου.

Το εξ αναβολής παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 11. Ήταν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, παρουσία περίπου 30-40 θεατών.

Η Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό και σε αυτή την αναμέτρηση, με το ξεκίνημα του πρώτου δεκαλέπτου να αποδεικνύεται καθοριστικό στην έκβαση της. Με 11 πόντους ολοκλήρωσαν το ματς ο Θεοδόσης Κοτσιμπός και ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης. Οι Καρπενησιώτες δεν έχουν «γευτεί» τη χαρά της νίκης, μετά από πέντε παιχνίδια, ωστόσο ο βασικός στόχος είναι η συλλογή εμπειριών και να παλεύει όλα τα ματς.

Η Αναγέννηση του Μπραίαν Κουίν παρουσίασε ένα πολύ καλό σύνολο, που έπαιξε όμορφο μπάσκετ από την αρχή του αγώνα και κέρδισε άνετα. Ξεχώρισε με 29 πόντους ο Γιάννης Κεφαλάς. Πλέον οι Λαμιώτες βρίσκονται στη 2η θέση, έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες.

Για την επόμενη (7η) αγωνιστική η Πανευρυτανική θα παίξει την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στη Λαμία με τον Πρωτέα, ενώ ρεπό έχουν νικητές.

 

Ένας διαιτητής& ένας κριτής

Mε ένα μόλις διαιτητή, τον Θανάση Χουσιάδα και έναν μόλις κριτή, τον Θανάση Γιαννόπουλο διεξήχθη το παιχνίδι.

 


«Μάχη» για την πρόκριση

Αναγέννηση, Μπούκαλη και Πρωτέας θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για τη 2η προνομιούχο θέση, ακολουθώντας τον Έσπερο στην επόμενη φάση.

 

Ξεχώριζε στο γήπεδο


 

Ο Γιάννης Κεφαλάς (Φωτογραφία) με 29 πόντους ήταν ο κορυφαίος των Φθιωτών, αλλά και του αγώνα. Με 14 και 2 3ποντο τον ακολούθησε στο σκοράρισμα ο Γιάννης Αγγελόπουλος.

 


Δυο «11αρια»

 

 

 

 

 

 

 

Παναγιώτης Ρουμελιώτης (Φωτογραφία αριστερά) και Θεοδόσης Κοτσιμπός (Φωτογραφία δεξιά) πέτυχαν από 11 πόντους ο καθένας. Ο δεύτερος βρήκε σκορ μια φορά και έξω από τα 6,75.

 

Εντυπωσίασε η Αναγέννηση

Εξαιρετική αρχή έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς προηγήθηκαν με σκορ 8-30.

 



«Πανευρυτανική» βελτίωση

Το συγκρότημα της Κατερίνας Μπαλωμένου κατά έναν πόντο με τη λήξη του πρώτου μέρους, που έληξε με σκορ 25-46. Οι Καρπενησιώτες έκαναν ένα επιμέρους 17-16.

 

Στο +30

Οι αθλητές του Μπραάιν Κουίν τελείωσε την 3η περίοδο με σκορ 35-65. Το επιμέρους σκορ ήταν 10-19 υπέρ της Αναγέννησης.

 

Ανέβηκε η διαφορά

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το τελευταίο δεκάλεπτο και απέμενε μόνο το τελικό σκορ. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν ένα επιμέρους 9-17 για το τελικό 44-82 (+38).

 

Τα δεκάλεπτα

8-30, 25-46, 35-65, 44-82

 

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Ρουμελιώτης 11, Ντερβισάι, Λακιώτης 2, Κουδουνάς 9, Αναγνώστου, Γραμματίκας 2, Γεμενής A., Κοτσιμπός 11(1), Γεμενής Γ., Τσάνε 9(1)

 

Αναγέννηση (Μπράιαν Κουίν): Αθανασόπουλος 9(1), Αγγελόπουλος 14(2), Καρατζάβελος 2, Μίχος 3, Χαλεπλής 13(2), Καλαθάς 7(1), Κεφαλάς 29, Τσίκνας 1, Βάνι 4, Μηλόπουλος

 

Διαιτητής: Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Αλεξάνδρα Τσιαμάκη













 

Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος