Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Καρπενήσι Futsal-ΠΑΣ Λαμία Futsal 7-2

Αρκετά καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σάλας το Καρπενήσι Futsal, το οποίο επικράτησε με 7-2 του νεοσύστατου ΠΑΣ Λαμία Futsal.

Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή 17 Οκτωβρίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, ξεκινώντας στις 3. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Futsal League (2ος Όμιλος).

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου όταν βρήκε τα «πατήματα» του κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πιο έμπειρο από τον αντίπαλο του έφτασε στους πρώτους του τρεις βαθμούς, κάνοντας πρεμιέρα με το «δεξί». Ο Γιάννης Τσούκας πέτυχε χατ-τρικ.

Ο ΠΑΣ Λαμία Futsal του Κώστα Τσαπραζλή στο πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του ήταν ανταγωνιστικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της συνάντησης, κατεβαίνοντας με αποστολή μόλις 8 αθλητών. Παιχνίδι με παιχνίδι η γειτονική ομάδα που είχε ως κορυφαίο τον Αντώνη Βαρυπάτη θα παρουσιάζει βελτίωση.

Οι Ευρυτάνες θα αγωνιστούν για την 3η αγωνιστική στη Λάρισα με την τοπική ομάδα, ενώ οι Λαμιώτες θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους.

 

Θετικό πρόσημο

Το ματς στο οποίο τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα παρακολούθησαν περισσότεροι από 50 φίλαθλοι, άπαντες εμβολιασμένοι.

 


Πρωταγωνιστικές βλέψεις

Η ομάδα του Καρπενησίου για μια ακόμη χρονιά αναμένεται να πρωταγωνιστήσει, παρουσιάζοντας ένα πολύ καλό έμψυχο υλικό.

 


14αδα Καρπενησίου

Οι γηπεδούχοι είχαν 16 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, με τον Βαγγέλη Αθανασόπουλο να μένει εκτός 14αδας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως και ο τραυματίας Στάθης Φακίτσας, που είναι σταθερά δίπλα στην ομάδα. Τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Νίκος Κωστής, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κολλημένος και το μέλος Κώστας Κονιαβίτης.

 

Πρώτο Χρυσαφόπουλου

Ο διαιτητής Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (Φωτογραφία) πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του εμφάνιση στη σάλα.

 


Σε δυο ομίλους

Η πρώτη φάση της Futsal League διεξάγεται σε δυο ομίλους και την πρόκριση θα πάρουν στους «8» οι 4 πρώτοι του κάθε ομίλου, που θα παίξουν στα προημιτελικά σε χιαστί διπλούς αγώνες (εντός και εκτός έδρας).

 

Άλλος «αέρας»




Ντεμπούτο για το Καρπενήσι έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Χρήστος Λέρης, Γρηγόρης Παπαϊωάννου (Φωτογραφία αριστερά), Κωνσταντίνος Γυφτομήτρος (Φωτογραφία κέντρο) και Ναπολέων Μουρτογιάννης (Φωτογραφία δεξιά). Οι δυο τελευταίοι είναι 14 και 15 ετών αντίστοιχα, κατεβάζοντας σημαντικά τον μέσο όρο ηλικίας, ενώ επανεντάχτηκαν οι: Θωμάς Τσίπρας και Χρήστος Γενιτσαρόπουλος.

 

Ιστορικό ματς

Ο ΠΑΣ Λαμία Futsal έδωσε το πρώτο του παιχνίδι στο Futsal. Ο ερασιτέχνης με Πρόεδρο τον Νίκο Τσιλαλή δημιούργησε πρόσφατα νέα τμήματα και στο γυναικείο ποδόσφαιρο και στο αγωνιστικό μπριτζ.

 

Με αρκετές απουσίες

Οι αρκετά οργανωμένοι φιλοξενούμενοι ταξίδεψαν στο Καρπενήσι με αποστολή μόλις 8 αθλητών. Μάλιστα οι τρεις εξ αυτών ήταν τερματοφύλακες, με τον Βαγγέλη Κουρκουλιώτη να αγωνίζεται εκτός εστίας.

 

Εμπειρία από σάλα


 

Ξεχώρισε για τους φιλοξενούμενους ο 21χρονος Αντώνης Βαρυπάτης (Φωτογραφία), που έχει αγωνιστεί με τα χρώματα του Ερμή Ζωγράφου στην Futsal Super League. Στο φινάλε του παιχνιδιού αποχώρησε τραυματίας.

 


Ο 45αρης αρχηγός

 

Ο αρχηγός της Λαμίας Γιώργος Τσιάρας (Φωτογραφία) είναι γεννηθείς το 1976, ωστόσο έπαιζε..σαν έφηβος.

 

Προβάδισμα Καρπενησίου



 

 

 

 

 

Οι Καρπενησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 5΄ με τον Άγγελο Παχή (Φωτογραφία αριστερά), με τον Αντώνη Βαρυπάτη να ισοφαρίζει στο 12΄.  Ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία δεξιά) στο ντεμπούτο του με δυο προσωπικά γκολ στο 17΄ και στο 18΄ διαμόρφωσε το 3-1, με το οποίο έληξε το ημίχρονο.

 



Πρωταγωνιστής ο Τσούκας



Με τον 18χρονο Γιάννη Τσούκα (Φωτογραφία αριστερά) σε «κέφια» και να σκοράρει στο 25΄, στο 26΄ και στο 32΄ το σκορ μετατράπηκε σε 6-1. Ο «μπασκετικός» Κώστας Αρσενίου (Φωτογραφία κέντρο) μείωσε σε 6-2 στο 33΄ και ο Χρήστος Γενιτσαρόπουλος (Φωτογραφία δεξιά) σημείωσε το τελικό 7-2 στο 37΄.

 




Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Τσούκας, Μαντέκας, Παχής, Λέρης (Γυφτομήτρος, Μουρτογιάννης, Δόσης, Παπαϊωάννου, Τσίπρας, Ζαχαράκης, Μπουμπουρής, Γενιτσαρόπουλος, Τσιλίκας)

 

ΠΑΣ Λαμία Futsal (Κώστας Τσαπραζλής): Γιολδάσης, Βαρυπάτης, Κατσαρέλης, Τριανταφύλλου, Τσιάρας (Αρσενίου, Νταλιάνης, Κουρκουλιώτης)

 

Διαιτητές: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος& Γιάννης Σέλελης

Γραμματεία: Φαίη Κομνηνού
































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος