Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

Λάρισα Futsal-Καρπενήσι Futsal 5-4

Σε ένα παιχνίδι-ντέρμπι, «διαφήμιση» του επαρχιακού ποδοσφαίρου σάλας που κρίθηκε στις λεπτομέρειες η Λάρισα επιβλήθηκε του Καρπενησίου με σκορ 5-4.

Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 24 Οκτωβρίου στο ΕΑΚ Αγίου Θωμά Λάρισας, αρχίζοντας στις 7 και 45. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Futsal League, παρουσία περισσότερων από 50 θεατών.

Η Λάρισα Futsal του Βασίλη Παπακωνσταντίνου έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα στο ματς, παίρνοντας προβάδισμα τριών γκολ στο α΄ μέρος, το οποίο ήταν και καθοριστικό για τη συνέχεια. Ξεχώρισαν με την απόδοση τους οι: Γιώργος Κολονιώτης, Δημήτρης Καλούσης και Τάσος Καπετάνης. Οι Θεσσαλοί έφτασαν τους 6 βαθμούς, έχοντας δυο νίκες και μια ήττα στο πρωτάθλημα.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου διεκδίκησε ως το τέλος το θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας μαχητικότητα και αγωνιστικότητα παρά τις πολλές απουσίες. Κορυφαίος με δυο γκολ ήταν ο Χρήστος Λέρης. Οι φιλοξενούμενοι έχουν απολογισμό μια νίκη και μια ήττα.

Για την 4η αγωνιστική οι νικητές θα παίξουν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στη Λαμία με την τοπική ομάδα, ενώ οι Ευρυτάνες υποδέχονται τον Α.Ο. Τρίκαλα.

 

Μπάσκετ νωρίτερα

Πριν την έναρξη του αγώνα διεξήχθη η αναμέτρηση καλαθοφαίρισης της Β΄ ΕΣΚΑΘ μεταξύ των Ακαματών Φαρκαδόνας και του Γ.Σ. Φαλάνης. Το ματς παρακολούθησαν αρκετοί θεατές, ενώ υπήρξε και παρουσία Καρπενησιωτών, που διαμένουν στη Λάρισα.

 


Διαφορετικό ματς

Πριν από έναν περίπου μήνα οι δυο ομάδες είχαν παίξει στο ίδιο γήπεδο φιλικό ματς, με τους Ευρυτάνες να επικρατούν με 3-12.

 

«Φονικό» δίδυμο


 

Ο Τάσος Καπετάνης με τα δυο του γκολ έφτασε τα 6 στο πρωτάθλημα και ο Δημήτρης Καλούσης (Φωτογραφία) που πέτυχε χατ-τρικ τα 5.

 

Αποστολή ανάγκης

Το Καρπενήσι ταξίδεψε με αποστολή μόλις 8 αθλητών, εκ των οποίων οι δυο ήταν γκολκίπερ και οι δυο κάτω των 15 ετών. Είναι χαρακτηριστικό πως στην επανάληψη ο τερματοφύλακας Γιώργος Καλύβας (Φωτογραφία) έπαιξε εκτός εστίας. Συνοδός εκ μέρους της διοίκησης ήταν ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Κολλημένος. Αρκετές απουσίες είχε και η γηπεδούχος Λάρισα, που έπαιξε και αυτοί με ελάχιστους ποδοσφαιριστές..

 


Ήταν παντού


 

Σε ολόκληρο το ματς συμμετείχε ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία), που πέτυχε δυο γκολ και έφτασε τα τέσσερα στο πρωτάθλημα.

 

Ντεμπούτο Πλεξίδα


 

Ο Γιώργος Πλεξίδας (Φωτογραφία) έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τους Καρπενησιώτες, σκοράροντας μάλιστα.

 

Σοβαρός τραυματισμός


 

Οι γηπεδούχοι έχασαν στο α΄ μέρος με σοβαρό τραυματισμό τον πίβοτ τους Μιχάλη Σαμπάνη. Η ομάδα του Καρπενησίου εύχεται γρήγορη ανάρρωση στον Σαμπάνη και ευχαριστεί τη Λάρισα και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Χρήστο Παπαδημητρίου για τη φιλοξενία. Να τονιστεί πως οι νικητές αφιέρωσαν τη νίκη τους στον Σαμπάνη, φωνάζοντας και το όνομα του στη λήξη του αγώνα.

 


Παρουσία Μπασδέκη

Στο γήπεδο βρέθηκε ο Γιώργος Μπασδέκης, ιατρός της Λάρισας που πραγματοποιεί κάθε χρόνο προετοιμασία στο Καρπενήσι.

 

«Κολώνα» στην εστία


 

Εξαιρετική εμφάνιση με αρκετές επεμβάσεις ειδικά στο πρώτο μέρος έκανε ο τερματοφύλακας της Λάρισας Γιώργος Κολονιώτης (Φωτογραφία) με θητεία στη μεγάλη κατηγορία με τελευταία την Elite.

 

«Αιφνιδίασαν» οι Θεσσαλοί 


 

Η Λάρισα προπορεύτηκε με 3-0 στο α΄ μέρος με γκολ του Τάσου Καπετάνη (Φωτογραφία) στο 2΄, του Δημήτρη Καλούση στο 8΄ και του Τάσου Καπετάνη ξανά στο 15΄.

 


Αντεπίθεση Καρπενησίου


 

Οι Καρπενησιώτες μπήκαν στο ματς δυνατά και με γκολ των: Χρήστου Λέρη στο 23΄ και Γιώργου Πλεξίδα  στο 24΄ μείωσαν σε 3-2. Ο Δημήτρης Καλούσης στο 25΄, ο Κώστας Μπουμπουρής (Φωτογραφία)  στο 28΄ και ο Δημήτρης Καλούσης στο 29΄ «έγραψαν’ το 5-3. Ο Χρήστος Λέρης μείωσε στο 35ο λεπτό για το τελικό 5-4.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Λάρισα Futsal (Βασίλης Παπακωνσταντίνου): Κολονιώτης, Καλούσης, Καπετάνης, Σαμπάνης, Νεράτζης (Λουκανίκας, Τζιόλας, Σαΐτης)

 

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Λέρης, Μουρτογιάννης, Γενιτσαρόπουλος, Μπουμπουρής (Παπαϊωάννου, Πλεξίδας, Γυφτομήτρος)

 

Διαιτητές: Βαγγέλης Καραμαγκιόλας& Γιάννης Ντάνας

Σημειωτής: Πέτρος Θυμίου

 


























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος