Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Ο «Ρουσσογκόλ» του Αιόλου στην παρέα του Τρίο Μπελκάντο


Ο στόχος των 19 τερμάτων, η νέα πρόκληση με τη φανέλα του Αίολου, η Προοδευτική Λάρυμνας και η «μούρλα» για το τοπικό! Ο Κώστας Ρούσσης, ο MVP της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας μίλησε για όλους και για όλα!

 Εσείς τον ψηφίσατε για MVP της 2ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας και εμείς (δεν τον φέραμε δυστυχώς στο στούντιο) τον προσκαλέσαμε την εκπομπή μας μέσω viber.

 Ο λόγος για τον Κώστα Ρούσση ή αλλιώς «Ρουσσογκόλ» ή «Mr. Goal» της Α΄Φθιώτιδας. Ένα του τέρμα στο 4΄του αγώνα με την Ηράκλεια έφτανε για δώσει τη δεύτερη νίκη στην Προοδευτική Λάρυμνας. Επίσης, έφτανε για τον συμπεριλάβουμε στην ψηφοφορία μας για MVP της αγωνιστικής, την οποία και όπως καταλάβατε κέρδισε!

Ο Ρούσσης απευθείας από τη Λάρυμνα, συνομίλησε με τους Πάνο Κατσώνη, Νίκο Μώκο και Λάμπρο Αρναούτογλου ή πιο απλά το Τρίο Μπελκάντο του Ράδιο Λαμία, τόσο για τη φετινή σεζόν, όσο και για την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και την αποχώρησή του από την Προοδευτική για να παίξει ποδόσφαιρο στο Καρπενήσι και τον Αίολο.

 «Οι άνθρωποι του Αίολου έκαναν τα πάντα για αποσπάσουν το δικό μου ναι και θέλω να τους τιμήσω βάζοντας όσο περισσότερα γκολ μπορώ αρχικά αλλά κάνοντας επίσης και το νταμπλ στην Α΄Ευρυτανίας», ήταν τα λόγια του Ρούσση όταν αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στην ομάδα της Ευρυτανίας.

Όσο αφορά την Προοδευτική Λάρυμνας, ξεκαθάρισε πως κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε όσο αφορά την αποχώρησή του, σίγουρα στεναχωρήθηκαν αλλά έδειξαν κατανόηση και τον βοήθησαν να πάρει την απόφαση να φύγει για το Καρπενήσι.

 «Σε παλαιότερη συνέντευξή μου είχα πει ότι όταν βάλω 19 γκολ στην Α΄Φθιώτιδας… θα σταματήσω το ποδόσφαιρο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην σέντερ φορ της Προοδευτικής ο οποίος εκτός από το να παίζει ο ίδιος ποδόσφαιρο, πλέον μαθαίνει τα μυστικά του σκοραρίσματος και όχι μόνο και σε μικρά παιδιά.

Τέλος, μας έδωσε υπόσχεση ότι όταν ολοκληρωθεί η σεζόν θα έρθει στο στούντιο του «Τρίο», έχοντας τρία τρόπαια για να κάνουμε μία ξεχωριστή εκπομπή. Ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα «χρυσό παπούτσι» του πρώτου σκόρερ!

Πηγή: www.lamiasports.com