Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Συμπληρώνει 4αδα πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών με «Μπάκα» ο Αίολος


Νέα μεταγραφική «έκπληξη» για τον Αίολο που μετά τις σημαντικές κινήσεις με: Σπύρο Κοκονδύνη, Άγγελο Παχή και Κώστα Ρούσση, καθώς και τον Παναγιώτη Κωτίτση βάζει στη «μηχανή» του τον κορυφαίο εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της Ευρυτανίας τα τελευταία 20 χρόνια. Συγκεκριμένα, ο Άλεξ Μπακαλίδης θα φορά μετά από 8 χρόνια της φανέλα του συγκροτήματος του Προφήτη Ηλία, ενισχύοντας κατά πολύ τη μεσοεπιθετική του γραμμή. 

Ο 40χρονος «Μπάκα» ήταν μέχρι πρόσφατα μέλος του Βελουχίου, ενώ πλην του πρώτου και του ΑΠΟΚ, στον οποίο έχει τεράστια προσφορά πέρασε στην Ελλάδα από: Ανδρούτσο Γραβιάς, Αγρότη Λιανοκλαδίου και Μυρίκη, αποτελώντας έναν από τους πρώτους σκόρερ και κορυφαίους σε ασίστ στον πρώην 4ο Όμιλο της Δ΄ Εθνικής. Ο στόχος για την ομάδα του Δημήτρη Τσιγαρίδα είναι το «νταμπλ», με τη διοίκηση του συλλόγου να στοχεύει εν συνεχεία και στην καλύτερη δυνατή πορεία στα μπαράζ ανόδου για τη Γ΄ Εθνική.

O A.Σ. Αίολος εξέδωσε στην ιστοσελίδα του (aiolofc.gr) το ακόλουθο δελτίο τύπου, παρουσιάζοντας τους τέσσερις ποδοσφαιριστές: "

ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΟΚΟΝΔΥΝΗΣ-ΠΑΧΗΣ-ΡΟΥΣΣΗΣ-ΜΠΑΚΑΛΙΔΗΣ

Ο Α.Σ. Αίολος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως στο ρόστερ του βρίσκονται φέτος τέσσερις πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές (Σπύρος Κοκονδύνης, Άγγελος Παχής, Κώστας Ρούσσης, Άλεξ Μπακαλίδης), που ενισχύουν την προσπάθεια της ομάδας μας με στόχο την επίτευξη των στόχων της.

Λίγα λόγια για τον καθένα:

Σπύρος Κοκονδύνης: Ένας αρκετά έμπειρος τερματοφύλακας με πληθώρα παρουσιών σε Γ΄ και Δ΄ Εθνική, ο οποίος αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κόκκινου (Α΄ ΕΠΣ Βοιωτίας). Έχει αγωνιστεί σε: ΠΑΣ Λαμία, Ανδρούτσο Γραβιάς, Ατρόμητο Σπερχειάδας, Ένωση Μακρακώμης-Σπερχειάδας, Αχιλλέα Δομοκού, Μαλεσίνα, Ολυμπιακό Λαμίας, Φωκικό και Μώλο.


Άγγελος Παχής: Ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση ντόπιους ποδοσφαιριστές, ο 26χρονος αριστερός μπακ-χαφ Άγγελος Παχής επέστρεψε στην ομάδα μας μετά από τρία χρόνια, έχοντας αποκτηθεί από την Φραγκίστα. Έχει παρουσίες στη Γ΄ Εθνική με το Βελούχι, ενώ έχει υπάρξει μέλος και του Α.Ο. Μυρίκης.


Κώστας Ρούσσης:
Οι συστάσεις είναι περιττές για τον φορ Κώστα Ρούσση, που επέστρεψε στην ομάδα μας, με την οποία αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας τη σαιζόν 2016-2017. Έχει αναδειχτεί πέντε φορές πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣ Φθιώτιδας, ενώ έχει υπάρξει μέλος πλην της Προοδευτικής Λάρυμνας, από την οποία αποκτήθηκε των: Οπούντιου Μαρτίνου, Άγιαξ Ταύρου, Απόλλωνα Σμύρνης, Μαλεσίνας, Αταλάντης, Λεβαδειακού, Ολυμπιακού Ανθήλης, Τσιλιβή και ΠΑΟΚ Κόκκινου.

Κατέχει το Πανελλήνιο ρεκόρ σε μια χρονιά με 54 τέρματα σε επίπεδο τοπικού ποδοσφαίρου με την φανέλα του Οπούντιου, ενώ ως ποδοσφαιριστής του Άγιαξ Ταύρου στην Δ΄ Εθνική έχει πετύχει 7 γκολ σε μια αναμέτρηση. Με τον Απόλλωνα Σμύρνης έπαιξε στη Γ΄ Εθνική, σκοράροντας δυο φορές.

 

Άλεξ Μπακαλίδης: Γεννημένος το 1981 θα φορά ξανά τα χρώματα της ομάδα μας μετά από 8 χρόνια. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος από το Βελούχι και έχει μια μακρά θητεία επίσης σε: Ανδρούτσο Γραβιάς, Αγρότη Λιανοκλαδίου και Μυρίκη. Αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τα γήπεδα της Ευρυτανίας και της Στερεάς Ελλάδας μα πλούσια θητεία στη Γ΄ και Δ΄ Εθνική. Είναι επίσης διεθνής με την Ολυμπιακή Ομάδα και Εθνική Ομάδα Ελπίδων του Ουζμπεκιστάν, έχει αγωνιστεί στην Α΄ Εθνική της εν λόγω χώρας με την Qyzylqum Zarafshon. Tον Δεκέμβριο του 2010 ήταν στην αποστολή της ΕΠΣ Φθιώτιδας στο UEFA Region΄s cup, εκπροσωπώντας την Εθνική Ελλάδος στην Μάλτα. 

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας. "