Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Champions League με 0% γκανιότα* & Fantasy τουρνουά στη Stoiximan!


Διήμερο “φωτιά” στο Champions League και η Stoiximan κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ώρα Champions League και πάλι, με τη σπουδαία αναμέτρηση στο Παρίσι να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης. Η Παρί Σεν Ζερμέν γκέλαρε στην πρεμιέρα. Έμεινε στο 1-1 με την Μπριζ στο Βέλγιο, αποτέλεσμα που δεν δικαιολογείται με βάση την διαφορά ποιότητας και λύσεων των δύο ομάδων. Από τη συνολική εικόνα της αναμέτρησης μάλιστα, η ομάδα του Ποτσετίνο ίσως να μην άξιζε ούτε τον βαθμό... Στη Ligue 1 πάντως κάνει περίπατο για την ώρα. Είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος, μετρώντας το απόλυτο των 24 βαθμών στα πρώτα οκτώ παιχνίδια. Αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών ενόψει της αναμέτρησης με την Σίτι, καθώς εκτός μάχης είναι οι Μπερνάτ, Ντ Μαρία, Κουρζαουά, Ράμος, Βεράτι και αμφίβολος ο Μέσι.

Οι 'πολίτες' θριάμβευσαν στην πρεμιέρα επί της Λειψίας, επικρατώντας με το εμφατικό 6-3. Ματς στο οποίο ξεδίπλωσαν τις επιθετικές τους αρετές αλλά και εμφάνισαν θέματα ανασταλτικά απέναντι σε έναν γρήγορο αντίπαλο. Φτάνουν στην αναμέτρηση του 'Parc de Princes' από το μεγάλο 'διπλό' επί της Τσέλσι, με τον Γκαμπριέλ Ζεζούς να γράφει το τελικό 0-1 στο Λονδίνο. Αποτέλεσμα που έφερε την Σίτι σε απόσταση βολής από την κορυφή. Αμφίβολοι για το ματς με την Παρί οι Γκιουντογάν και Ζιντσένκο για την ομάδα του Γκουαρδιόλα.

Καμία από τις δύο δεν θα έχει πρόβλημα πρόκρισης για την φάση των 16. Η μόνη μάχη στον όμιλο αφορά την κορυφή και την 3η θέση. Το 90λεπτο στο Παρίσι έχει όλο το πακέτο για να δώσει θέαμα, στην πραγματικότητα ωστόσο ούτε η Παρί ούτε και η Σίτι θα 'χαλαστεί' με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα το σενάριο συμβιβασμού στο 'Parc de Princes', όπου και οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν. Η συνδυαστική επιλογή X & G/G σε απόδοση 4.00 στη Stoiximan.

Παρί-Μάντσεστερ Σίτι με 0% γκανιότα* και Live MatchCombo στη Stoiximan

Την ίδια ώρα στο 'Dragao' η Πόρτο υποδέχεται την Λίβερπουλ. Οι 'δράκοι' πήραν σπουδαίο αποτέλεσμα στην πρεμιέρα του Group B, κρατώντας στο 0-0 την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Πολύ σκληρή η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο, την τελευταία φορά που ηττήθηκε ήταν στις 7 Απριλίου από την Τσέλσι! Έκτοτε σε 22 επίσημα ή φιλικά ματς μετράει 16 νίκες και 6 ισοπαλίες. Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας παραμένει αήττητη μετά από επτά αγωνιστικές, αλλά είναι στο -4 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Ο τιμωρημένος Εμπεμπά και οι τραυματίες Μαρκεζίν, Πέπε είναι εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ.

Οι 'κόκκινοι' ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο σε ματς-θρίλερ κόντρα στη Μίλαν, που είχε δύο ανατροπές μέχρι το τελικό 3-2 στο 'Anfield'. Η τελευταία φορά που η Λίβερπουλ ηττήθηκε σε επίσημο ματς ήταν στις 6 Απριλίου από την Ρεάλ Μαδρίτης. Από τότε και σε 16 ματς, η ομάδα του Κλοπ μετράει 11 νίκες και 5 ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις. Φέτος θα είναι ανταγωνιστική στην κούρσα του τίτλου της Premier League. Αρκεί να βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, που παρουσιάζει κενά όπως έδειξε και στο 3-3 με την Μπρέντφορντ. Αλκάνταρα, Έλιοτ και Γουίλιαμς στο ιατρικό δελτίο.

Σε αυτό τον όμιλο - φωτιά, το ματς στο 'Dragao' είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Η Πόρτο μπορεί να μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης ή έστω να πάρει προβάδισμα για την 3η θέση. Η Λίβερπουλ πάλι ξέρει πως με τρίποντο στην Πορτογαλία βάζει θεμέλια πρωτιάς στο Group B και θα πάει με σχετική ασφάλεια στα δύο ματς με την Ατλέτικο. Οι γηπεδούχοι όμως είναι εξαιρετικά δυσκολοκατάβλητη ομάδα και παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση, τη στιγμή που σίγουρα οι 'κόκκινοι' δεν έχουν λόγο να πάρουν κάποιο ρίσκο στο ξεκίνημα. Η δράση μπορεί να αργήσει στο ματς και την πιθανότητα να σημειωθεί το πρώτο γκολ μετά το 28' συναντάμε στο 2.12 της Stoiximan.

Fantasy τουρνουά στη Stoiximan για τους αγώνες του Champions League!

Στο πρόγραμμα της Τετάρτης ξεχωρίζει η αναμέτρηση Γιουβέντους – Τσέλσι. Οι ‘μπιανκονέρι’ είχαν εύκολο βράδυ στην πρεμιέρα, επικρατώντας με σκορ 3-0 της Μάλμε στη Σουηδία. Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά για την ομάδα του Αλέγκρι, που δείχνει πάντως να βρίσκει ρυθμό σιγά σιγά. Μετά από τέσσερα ματς χωρίς νίκη στη Serie A, βρήκε δύο συνεχόμενα τρίποντα κόντρα σε Σπέτσια και Σαμπντόρια. Χωρίς να ενθουσιάσει πάντως και με εμφανή κενά στην άμυνα, όπως δείχνει και το σκορ 3-2 που πήρε και τα δύο ματς. Με πρακτικά πλήρη αποστολή φτάνει στην αναμέτρηση με την Τσέλσι.

Ένα ματς που αποτελεί και ψυχολογικό τεστ για τους ‘μπλε’ του Λονδίνου, που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη σεζόν, στο 0-1 του ‘Stamford Bridge’ από την Σίτι. Αποτέλεσμα που τους στέρησε τη δυνατότητα να περάσουν στην κορυφή. Στην πρεμιέρα τους στο Group H του Champions League επικράτησαν δύσκολα με σκορ 1-0 της Ζενίτ, με γκολ του Λουκακού. Του μοναδικού ίσως πραγματικά αξιόπιστου σκόρερ που διαθέτουν.

Ο Βέλγος στράικερ γνωρίζει καλά τη Γιουβέντους και η Τσέλσι δείχνει καλύτερα δείγματα γραφής από τους ‘μπιανκονέρι’ στη σεζόν. Οι λύσεις είναι περισσότερες για την ομάδα του Τούχελ, που μπορεί να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από το Τορίνο. Η επιλογή Χ2 και να σκοράρει ο Λουκακού σε απόδοση 2.42 στο MatchCombo της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. *Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.