Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Δεύτερη προετοιμασία για τον Α.Ο. Τρίκαλα στο Καρπενήσι

Σε διάστημα σαράντα περίπου ημερών ο Α.Ο. Τρίκαλα πραγματοποιεί και δεύτερη προετοιμασία στο Καρπενήσι, έχοντας αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του. Μετά την πρόκριση στο κύπελλο επί του Παναγρινιακού οι Τρικαλινοί βρίσκονται στο Καρπενήσι από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου για το 4ο στάδιο της προετοιμασίας τους, διαμένοντας στο Avaris ως το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και διεξάγοντας προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 θα αρχίσει στις 10 Οκτωβρίου και ο Α.Ο.Τ. βρήκε την ευκαιρία να κάνει μια μίνι προετοιμασία στην πόλη μας, όπως είχε κάνει και η ΑΕΛ πριν μερικά χρόνια. Να τονιστεί πως οι Θεσσαλοί έχουν ένα πολυπληθές ρόστερ με 36 ποδοσφαιριστές, προσθέτοντας το τελευταίο διάστημα τέσσερις Παραγουανούς.

Ο Αθλητικός Όμιλος Τρίκαλα (με διακριτικό Α.Ο. Τρίκαλα ή απλά Τρίκαλα και με το ακρωνύμιο Α.Ο.Τ.) είναι ποδοσφαιρικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1963 στα Τρίκαλα από τη συγχώνευση του Α.Ο. Τρικάλων «Ο Αχιλλεύς» με την Α.Ε. Τρικάλων. Έδρα του αποτελεί το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων το οποίο έχει χωρητικότητα 15.000 θέσεις. Οι «κυανέρυθροι» που έχουν στην Προεδρία τον Ηλία Αϊβαζόγλου αγωνίστηκαν επτά αγωνιστικές περιόδους στην Α΄ Εθνική με κορυφαία θέση την 11η το 1966, ενώ η τελευταία τους παρουσία χρονολογείται τη σαιζόν 1999-2000.

Διαβάστε το πρώτο αφιέρωμα της σελίδας μας στον σύλλογο εδώ: https://www.evrytaniasport.gr/2021/08/blog-post_11.html

 

Δεύτερη προετοιμασία

Τα Τρίκαλα είχαν προπονηθεί στο Καρπενήσι, διαμένοντας στο Avaris και κάνοντας προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου από τις 9 έως τις 19 Αυγούστου υπό την καθοδήγηση των Ντέιβιντ Μαγκρόν αρχικά και Λεωνίδα Μπίλη στη συνέχεια, που αποτελούν παρελθόν. Η συνεργασία μάλιστα με τον πρώτο ολοκληρώθηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στην Ευρυτανία.

Στην αποστολή λαμβάνουν μέρος 30 ποδοσφαιριστές και εκτός βρίσκονται οι: Παπαδογεώργος (Εκπαιδευτικοί λόγοι), Αουντίνο, Πούσιτς, Γουιντέκε, Μανίσογλου και Στεφανίδης (Τραυματίες).

 




Το ρόστερ του Α.Ο. Τρίκαλα

Ποδοσφαιριστής

Θέση

Ηλικία

Χώρα

Βίκτορ Σεντουριόν

Τερματοφύλακας

36

Παραγουάη

Μιχάλης Αγριμάκης

Τερματοφύλακας

29

Ελλάδα

Αρμάντο Περλιέσι

Τερματοφύλακας

18

Αλβανία

Δημήτρης Γκάρας

Τερματοφύλακας

20

Ελλάδα

Ιβάν Μπενίτεζ

Αμυντικός

29

Παραγουάη

Χόρχε Παρέδες

Αμυντικός

36

Παραγουάη

Δημήτρης Σανδραβέλης

Αμυντικός

31

Ελλάδα

Ζογκ Ντιαλόσι

Αμυντικός

21

Αλβανία

Γιούρι Πούσιτς

Αμυντικός

22

Κροατία

Γιάννης Γκοβίνας

Αμυντικός

19

Ελλάδα

Νίκος Κεχαγιάς

Αμυντικός

21

Ελλάδα

Γιώργος Μανίσογλου

Αμυντικός

19

Ελλάδα

Χρήστος Νιάρος

Αμυντικός

31

Ελλάδα

Αχιλλέας Σφέτκος

Αμυντικός

22

Ελλάδα

Τιμοθι Γουιντέκε

Αμυντικός

*

Καμερούν

Κωνσταντίνος Φουτσίνι

Αμυντικός

22

Καμερούν

Ροντρίγκο Ρεκίν

Μέσος

32

Παραγουάη

Ιβάν Αουντίνο

Μέσος

30

Ελβετία

Βίτορ Μπαράτα

Μέσος

25

Πορτογαλία

Γκοτιέ Κλεμέντε

Μέσος

23

Γαλλία

Μαρκέλο Νάστο

Μέσος

20

Αλβανία

Λάζαρος Ελευθεριάδης

Μέσος

24

Ελλάδα

Χρήστος Ιωαννίδης

Μέσος

17

Ελλάδα

Βασίλης Μπαξεβάνος

Μέσος

27

Ελλάδα

Κώστας Παπαδογεώργος

Μέσος

17

Ελλάδα

Βασίλης Πέλκας

Μέσος

22

Ελλάδα

Παντελής Ριζογιάννης

Μέσος

33

Ελλάδα

Θοδωρής Χειρίτραντας

Μέσος

21

Ελλάδα

Νίκος Κουσκουνάς

Επιθετικός

32

Ελλάδα

Λούκα Νίζιτς

Επιθετικός

21

Κροατία

Βασίλης Ευθυμίου

Επιθετικός

22

Ελλάδα

Ηλίας Κουλούρης

Επιθετικός

21

Ελλάδα

Σωκράτης Μυλόπουλος

Επιθετικός

19

Κύπρος

Ευθύμης Ζησόπουλος

Επιθετικός

19

Ελλάδα

Ζαχαρίας Στεφανίδης

Επιθετικός

20

Ελλάδα

Νίκος Τσούπανος

Επιθετικός

23

Ελλάδα

 


3ος προπονητής ο Καβακάς

Στο «τιμόνι» του συλλόγου επανήλθε ο Τίμος Καβακάς. Ο 49χρονος έχει περάσει από τον πάγκο της ομάδας τη σαιζόν 2013-2014 και έχει περάσει από τον πάγκο των: Βέροια,  Πλατάνια, ΑΕΛ, Κέρκυρας, Καλλονής,  Παναχαϊκής, Λαμίας, Παναργειακού, Χανίων,  Ηρακλή Ψαχνών, Πανελευσινιακού, Αχαρναϊκού, Χαλκίδας,  Ολυμπιακού Βόλου, Αστέρα Αμαλιάδας, Ρόδου, Αναγέννησης Γιαννιτσών και Ιεράπετρας.

Νέος γυμναστής είναι ο Νίκος Βαλομάνδρας, ενώ συνεχίζει στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων ο Γιάννης Ζαλαώρας, ο Αρμάντο Φουτσίνι στου προπονητή αποκατάστασης, καθώς και ο Βασίλης Καλογιάννης ως βοηθός στο τεχνικό επιτελείο.

Τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού έχει ο Ζήσης Κατσαντώνης και του τεχνικού διευθυντή ο Νίκος Σαμολαδάς. Φροντιστής επί σειρά ετών είναι ο Φίλιππος Παυλής.

 


Μετά το Καρπενήσι

Αποκτήθηκαν επιπλέον το τελευταίο διάστημα: Βίκτορ Σεντουριόν (36χρονος Παραγουανός τερματοφύλακας από τη  Rubio Nu), Μιχάλης Αγριμάκης (29χρονος τερματοφύλακας από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας), Ιβάν Μπενίτεζ (29χρονος Παραγουανός αμυντικός από την Club Fulgencio Yegros), Χόρχε Παρέδες (36χρονος Παραγουανός αμυντικός από την Club Hayes), Ροντρίγκο Ρεκίν (32χρονος Παραγουανός μέσος από τη Rubio Ñu ), Ιβάν Αουντίνο (30χρονος Ιταλοελβετός μέσος από την Pohronie), Βασίλης Μπαξεβάνος (27χρονος μέσος από τη Ρόδο), Σωκράτης Μυλόπουλος (19χρονος Κύπριος επιθετικός από την Α.Ε. Ζακακίου) και Νίκος Τσούπανος (23χρονος επιθετικός από το Αιγάλεω)

Αντίθετα αποχώρησαν οι: Ντιέγκο Αλμέιδα (26χρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας), και Αλέξανδρος Πιαστόπουλος (25χρονος αμυντικός). Παρελθόν αποτέλεσαν επίσης οι προπονητές Ντείβιντ Μαγκρόν και Λεωνίδας Μπίλης, καθώς και ο αναλυτής Δημήτρης Μπράτσος.

 


Τα αποτελέσματα των φιλικών

Λεβαδειακός-Τρίκαλα 2-0

Τρίκαλα-ΠΑΟΚ Β΄ 0-2

Αναγέννηση Καρδίτσας-Τρίκαλα 4-0

Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας 1-3 (Μπενίτεζ)

 


Πρόκριση στο κύπελλο

Τον Παναγρινιακό αντιμετώπισαν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου οι Τρικαλινοί για την 3η φάση του κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας με 0-2. Σκόραραν οι: Ελευθεριάδης και Κουσκουνάς, ενώ έπαιξαν οι: Σεντουριόν, Σανδραβέλης (66’ Πέλκας), Νιάρος, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Ευθυμίου (61’ Χειρίτραντας), Ρεκίν, Κουσκουνάς, Μπαράτα, Ελευθεριάδης (84’ Μπαξεβάνος).

 


Σέντρα στις 10/10

Οι υποχρεώσεις των Θεσσαλών στη Super League 2 ξεκινούν στις 10 Οκτωβρίου τελικά. Θα συμμετάσχουν στον Βόρειο Όμιλο. 

 

Από δυο…ένα «αφεντικό»

Σχεδόν δυο μήνες κράτησε η συνιδιοκτησία της ΠΑΕ μεταξύ του Ηλία Αιβάζογλου (Φωτογραφία) και του Χρήστου Λάλα. Μετά την αποχώρηση του δεύτερου, ο πρώτος έχει ξανά μόνος του όλο το ποσοστό των μετοχών. Παρελθόν αποτέλεσαν επίσης ο υπεύθυνος μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων Άρης Κοτσόβολος και ο Θεόφιλος Αναστασιάδης, συνεργάτης του κ. Λάλα και υπεύθυνος επικοινωνίας. Ο κ. Αιβάζογλου βρέθηκε μάλιστα στην πρώτη προπόνηση του Καρπενησίου.

 


 




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος, goaltrikala.gr