Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Rally Acropolis: Δείτε αναλυτικά τις προσβάσεις και το ωράριο του Αγώνα


Λίγες μόνο μέρες απέμειναν για το EKO ACROPOLIS RALLY OF GODS που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και προσμετρά στο WRC. Ο Αγώνα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 09, την Παρασκευή 10, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου με 55 πληρώματα από 24 χώρες να δηλώνουν παρών.

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά και εύκολα όλες τις πληροφορίες που θα θέλατε να ξέρετε για τον αγώνα, με αναλυτικές προσβάσεις, ωράρια και φυσικά τον πίνακα συμμετοχών.

 

COSMOTE 5G ATHENS STAGE:

Η COSMOTE 5G Athens Stage αποτελεί ένα από τα πλέον εντυπωσιακά εγχειρήματα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο αγώνας θα «περάσει» μέσα από το κέντρο της πρωτεύουσας, σε ένα μοναδικό σκηνικό που θα προβάλλει μια… άλλη Ελλάδα σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Η COSMOTE 5G Athens Stage θα διεξαχθεί αμέσως μετά την τελετή εκκίνησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί κάτω από την Ακρόπολη, και με μήκος περίπου 1 χλμ. θα «κυκλώσει» την Πλατεία Συντάγματος, περνώντας από κάποιους από τους μεγαλύτερος δρόμους της Αθήνας!

Πατήστε εδώ για το πλάνο της COSMOTE 5G Athens Stage

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΣΩ GOOGLE EARTH
Πατήστε ΕΔΩ για να μεταφερθείτε εύκολα και γρήγορα σε όλες τις Ειδικές Διαδρομές του EKO RALLY ACROPOLIS μέσω του Google Earth.

ΔΙΑΜΟΝΗ : 

Το επίσημο ταξιδιωτικό πρακτορείο του EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2021 είναι το Smart Destination.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://smartdestination.gr

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: 

Για υπηρεσίες φιλοξενίας μπορείτε να επισκεφτείτε το https://smartdestination.gr/eko-acropolis-rally/

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΘΕΑΤΩΝ

Η ασφάλεια κάθε εμπλεκόμενου στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αποτελεί προτεραιότητα για την Οργάνωση, που ειδικότερα για τη φετινή χρονιά καλεί τους θεατές να σεβαστούν και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αξιολογώντας την επιδημιολογική κατάσταση όπως είναι αυτή την περίοδο στην Ελλάδα και σύμφωνα με οδηγίες-εισηγήσεις επιστημονικών συνεργατών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στο Service Park του αγώνα, που βρίσκεται στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος θεατών.
Η είσοδος στον συγκεκριμένο χώρο θα επιτρέπεται μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους ή στους έχοντες πιστοποιητικό νόσησης (που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει για έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση). Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 15 ετών θα κληθούν να προσκομίσουν PCR test 72 ωρών ή Rapid Ag test 48 ωρών. Στους ανηλίκους έως και 12 ετών θα επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self-test που θα έχει διενεργηθεί την ίδια μέρα.
Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο Service Park, ενώ συστήνεται στους θεατές να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας (1,5 μ.) και να μη συνωστίζονται εμπρός από τους χώρους των αγωνιστικών ομάδων.
Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τους χώρους εστίασης, θα λειτουργούν με τήρηση των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Τα παραπάνω θα επικαιροποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εισηγήσεις των επιστημόνων, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Για την παρακολούθηση του αγώνα στις ειδικές διαδρομές, συστήνεται θερμά η εφαρμογή όλων των υγειονομικών μέτρων, με χρήση μασκών και αντισηπτικών για τα χέρια, καθώς και με διατήρηση αποστάσεων.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

ΩΡΑΡΙΟ

ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 09 Σεπτεμβρίου 2021

ΧΑΡΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΧΑΡΤΗΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΧΑΡΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12 Σεπτεμβρίου 2021

Πηγή: www.automotopatras.gr