Σάββατο 7 Αυγούστου 2021

Με απονομές και πλούσια δώρα η τελετή λήξης της αθλητικής γιορτής του Καρπενησίου

 



 

 

 

Μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού μεταξύ Χαρταετών και Losers ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων, κυπέλλων και δώρων στις νικήτριες ομάδες του 1ου τουρνουά foot tennis «Μάρκος Μπότσαρης», που έγινε με απόλυτη επιτυχία στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων από τις 4 έως τις 6 Αυγούστου από την ΑΕΚ Αγίων Ευρυτάνων σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας-Π.Ε. Ευρυτανίας, τον ΟΠΑΣΤΕ-Π.Ε. Ευρυτανίας, τον Δήμο Καρπενησίου και υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας. Η διοργάνωση αφιερώθηκε στον τοπικό μας ήρωα Μάρκο Μπότσαρη, ο οποίος έπεσε μαχόμενος στις 9 Αυγούστου του 1823 στο Κεφαλόβρυσο.

Αρχικά, εκ μέρους του τουρνουά οι Αργύρης Τσιγγενόπουλος και Δημήτρης Κολλημένος ευχαρίστησαν τις 15 ομάδες που έλαβαν μέρος, τον κόσμο που παρακολούθησε τα ματς, τους φορείς για τη συνδιοργάνωση, το διαιτητικό τιμ, το ιατρικό τιμ, τους χορηγούς, τους εθελοντές και γενικότερα όλους τους συντελεστές του άψογου αυτού event. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ. Κολλημένος στον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό, στον Αντιδήμαρχο αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου Γιάννη Σβερώνη, στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργο Παπαντζίμα και υποσχέθηκε ανάλογη συνέχεια και στο επόμενο τουρνουά, καθώς και νέες καινοτόμες διοργανώσεις για τη νεολαία του νομού.

Τις απονομές στο διαιτητικό τιμ που αποτελούνταν από τις: Βασιλική Οικονόμου, Δήμητρα Τσούμα, Φρειδερίκη Μούτσελου και Ειρήνη Κατή έκανε ο Πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας και εκπαιδευτής διαιτησίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας, καθώς και παρατηρητής διαιτησίας 2ης κατηγορίας Γιάννης Καλύβας. Εν συνεχεία ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Θεσσαλίας Δημήτρης Βελάνης παρέδωσε στην τέταρτη ομάδα Πάνθηρες των: Δημήτρη Τσιγαρίδα, Χρήστου Κατή και Στέλιου Μεριγκούνη από ένα ζευγάρι κρασιών, το οποίο δόθηκε και σε όλους τους αθλητές των τεσσάρων πρώτων ομάδων

Την απονομή μεταλλίων στην 3η ομάδα Χαβαλένθια των: Γιάννη Τσούκα, Άρη Ρέπα και Στάθη Μπουμπουρή έκανε η «ψυχή» της διοργάνωσης και εμπνευστής του τουρνουά Αργύρης Τσιγγενόπουλος και του κυπέλλου ο Ευρυτάνας πρώην παρατηρητής Super League και άλλοτε στέλεχος του Υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παρούτσας. Τα μετάλλια στους δεύτερους Losers παρέδωσε ο προπονητής της ακαδημίας του Αιόλου Χρήστος Γιαννίτσαρης και χορηγός της διοργάνωσης (Buy It4you.gr), ενώ ο εξαίρετος Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΘ Δημήτρης Βελάνης απένειμε το κύπελλο στους παίχτες των φιναλίστ Γιάννη Τσάκνη και Βαγγέλη Ζανιά.

Στους άξιους τροπαιούχους Χαρταετούς F.C. των Κωνσταντίνου Γυφτομήτρου και Γιάννη Πιστιόλη την απονομή έκανε εκ μέρους της συνδιοργανώτριας Π.Ε. Ευρυτανίας η Περιφερειακή Σύμβουλος Κατερίνα Καλαντζή, που με σύντομη ομιλία της στάθηκε ιδιαίτερα στην καινοτομία της διοργάνωσης, η οποία ήρθε για πρώτη φορά στην πόλη μας.

Ειδική απονομή fair play πραγματοποιήθηκε στην ομάδα Οι Ντάμπι των: Πάνου Οικονόμου, Σεραφείμ Οικονόμου και Σεραφείμ Τσάκνη. Την βράβευση έκαναν ο ενωσιακός τεχνικός και προπονητής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 Δημήτρης Αντωνίου και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣ Ευρυτανίας Παναγιώτης Κολλημένος.  Μετάλλια και διπλώματα απονεμήθηκαν επίσης στην ακούραστη γραμματέα Χριστίνα Παπαδοπούλου, στους διασώστες Θύμιο Κολοκύθα και Γιάννη Χαντζόπουλο, στο Dj Σπύρο Γαλάνη και στους εθελοντές με αμέριστη προσφορά όλο το τριήμερο Στάθη Καντλή και Παναγιώτη Κατσαρό.

Χορηγοί του τουρνουά ήταν οι: Μύλος Μεζέ-Καφέ, Αυθεντικόν, Hair Studio Τσιγαρίδα Γιάννα, Villa Virginia, ΕΚΟ Ράπτης, Givova MVP Sport, Buy it4you.gr, Coffee Art Delivery,  Κάβα Χαλκιάς, Alkyoni Travel Agency, Κάβα Ράπτης, Κτήμα Τιμπλαλέξη, Elisabet Cruises και Χωριάτικο Νασιόπουλος. Τα έπαθλα των τριών πρώτων φιλοτεχνήθηκαν από την Mparkas Team και τους: Θεόδωρο Μπάρκα και Γιώργο Κατσαρό ενώ η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002 των: Δημήτρη Αντωνίου και Χρήστου Καλαμπάκα χορήγησε το αθλητικό υλικό.

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν οι: Evrytaniasport.gr, sportsup.gr, Star Κεντρικής Ελλάδας, Ευρυτανικά Νέα, evrytanika.gr, Ράδιο Καρπενήσι, Συμβαίνει Τώρα με τον Παναγιώτη Καραγιάννη, Stoxos Fm και Ευρυτανικός Παλμός.

Τα δώρα των νικητών εκτός από τα έπαθλα (κύπελλο και μετάλλια) είχαν ως εξής:

Στη νικήτρια ομάδα Χαρταετοί F.C.: Κρουαζιέρα για τέσσερα άτομα, μονοήμερη από Αμαλιαπολη Αλμυρού για Σκιάθο και Σκόπελο από την εταιρεία του Κώστα Δημητρίου Elisabet Cruises και  δυο ηχεία από το Buy it4you.gr και τον Χρήστο Γιαννίτσαρη

Στη δεύτερη ομάδα Losers δυο ηχεία από το Buy it4you.gr και τον Χρήστο Γιαννίτσαρη και μια εκδρομή στο «Πανταβρέχει» για τέσσερα άτομα από το Alkyoni Travel Agency του Νίκου Γαλάνη.

Στην τρίτη ομάδα Χαβελένθια ένα γεύμα από την ταβέρνα «Χωριάτικο» των αδερφών Νασιόπουλου.

Στις τέσσερις πρώτες ομάδες δόθηκε από ζευγάρι κρασί, προσφορά της κάβα «Ράπτης» και του κτήματος «Τιμπλαλέξη» από τον Αλμυρό Βόλου.

 
















































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος