Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Οι απονομές του τουρνουά Basketball is Life (Φωτορεπορτάζ)

 



 

 

 

 

Ύστερα και από τη λήξη του τουρνουά Basketball is Life το βράδυ της Κυριακής (22/8) στο γήπεδο του Γυμνασίου διεξήχθησαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στις νικήτριες ομάδες όλων των κατηγοριών, ενώ οι πρώτοι έλαβαν και τα δώρα τους.

Πρώτα απονεμήθηκαν τα έπαθλα στη νικήτρια του Skill Challenge Ειρήνη Κατή των Alley Ooops από τον Δημήτρη Μαυραγάνη και στον νικητή του διαγωνισμού τριπόντων Βαγγέλη Ζανιά των Losers από τον Γιώργο Ντότσικα.

Την απονομή στην τριάδα των νικητών των νεανίδων Alley Oops, White Storms και 4 Rosses έκανε η Δήμητρα Τσούμα.

Στους νικητές του Γυμνασίου IDK, Tralalakers και Μάναβηδες B.C. τα έπαθλα απονεμήθηκαν από τον Θοδωρή Τάκη.

Όσον αφορά την κατηγορία των εφήβων ο Δημήτρης Κολλημένος, χορηγός επικοινωνίας με το Evrytania Sport βράβευσε την τριάδα των: Horses, Ήττα Jazz και Ακατάλληλων.

Στους άνδρες την απονομή στα πρώτα Καδρόνια και στους δεύτερους Αταίριαστους έκανε η Κατερίνα Μπαλωμένου. Απουσίαζε η τρίτη Drink Team

Ειδική απονομή πραγματοποιήθηκε στην Άμιλλα Περιστερίου των: Δημήτρη Καραχρήστου, Βασίλη Καραχρήστου και Κωνσταντίνου Σακκά, που ταξίδεψαν τρεις μέρες από Βελωτά και Αγίας Τριάδα να λάβουν μέρος. Την βράβευση έκανε η προπονήτρια του διοργανωτή συλλόγου Δήμητρα Τσούμα.

 















































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος